[VIDEO] “Dato Pun Menang1s Tengok Kamu Pulang” Eina Azman Sekeluarga Seb4k! Akhirnya Pembantu Rumah Pulang Ke Indonesia

Pelakon, Datin Paduka Eina Azman berkongsi berita sedih apabila salah seorang pembantu rumahnya yang dikenali sebagai Mega pulang ke negara asalnya setelah 5 tahun bersamannya.

Eina menerusi Instagram memaparkan coretan yang panjang mengenai orang gajinya.

Dia juga turut berkongsi gambar perpisahan itu.

Salam to all my followers…. 26/6 finally mega pergi tinggal kan saya n family untuk pulang ke acheh bersama keluarga tersayang selepas 5 tahun berkerja dengan kami sekeluarga.

ya allah rasa sedih tu tak tau nak cakap. Macam tengah breakup dengan boyfrien. Bayang kan Dato pun boleh menangis bila tengok kamu pulang. Rumah saya skg dah sunyi sebab takde siapa dah cakap kuat2, gelak n buli @aubreykarl .

Terlalu banyak kenangan saya dengan mega. Dulu dia selalu jahit untuk kecil kan baju saya, teman saya memasak didapur, tukang buat rambut saya n aubrey, tukang pilih baju n beg bila saya nak keluar, tukang ambik gambar n video untuk saya, n peneman untuk buat tiktok, teman saya pergi shooting, n siap boleh bertukang di rumah. Mega ni semua benda dia nak buat

Bila mega dah balik ni rasa mcm lost kejap, sebab saya dah takde teman nak bergaduh n marah saya rindu nak kena kan kamu makan benda2 pedas, rindu marah kamu n last sekali kita dua akan men4ngis sebab dua2 hati tissue..memang betul boleh amik bibik baru Tapi yang baru belum tentu

boleh click dengan saya mega..hmmm… mega saya bukan lah majikan yang sempurna adakala saya tegur n marah kamu…

Maaf kan saya kalau saya buat kamu sedih atau kecil kan hati kamu. Tapi saya nak kamu tau yang saya sayang kamu mega. Tugas saya n dato sebagai mak bapak kamu d malaysia dah selesai. Saya harap kamu happy di kampung. Kita 0-0 ok. Jangan lupa video call saya selalu. Take care mega

VIDEO: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑬𝒊𝒏𝒂 𝑨𝒛𝒎𝒂𝒏 (@eina_azman)

Rata-rata netizen dan peminat turut bersedih dengan kepulangan pembantu rumah ke negara asalnya setelah lima tahun berkhidmat dengan pelakon Eina Azman.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: Keluarga

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Dato Pun Menang1s Tengok Kamu Pulang” Eina Azman Sekeluarga Seb4k! Akhirnya Pembantu Rumah Pulang Ke Indonesia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*