“Kalah anak d4ra”- Pinggang ramping Ozlynn meski anak 6 dapat pujian ramai

Pasangan selebriti, Johan dan Ozlynn Wati pada 3 September 2021 selamat menimang cahaya mata keenam mereka yang mana pasangan ini sekali lagi dikurniakan seorang bayi perempuan yang diberi nama Nur Latifah Cherdiq.

Walau bagaimanapun, Cherdiq juga sudah semakin membesar dengan sangat comel seperti dua kakaknya, Chantiq dan Moleiq. Ozlynn bagaimanapun baru-baru ini berkongsikan foto dia bersama tiga anak perempuannya itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Menerusi Instagram, Ozlynn dan tiga anak perempuannya itu dilihat mengenakan kebaya. Uniknya mereka mengayakan baju kebaya berbeza warna dan kecomelan empat beranak ini mengvndang orang ramai menghujani dengan kata-kata pujian terhadap mereka sehingga turut ditinggalkan hampir 100,000 tanda suka.

Susulan foto-foto yang dikongsikan, ternyata mata peminat dan pengikut Ozlynn juga begitu tertumpu dengan pinggang ramping Ozlynn yang meskipun mempunyai enam cahaya mata namun dikatakan mengalahkan anak d4ra.

Diruangan komen, pinggang ramping Ozlynn menjadi perbualan peminat dan pengikut di Instagram sehinggakan dia dihujani ratusan reaksi dimana dalam pada masa sama, ada yang mengambil kesempatan itu untuk bertanyakan tips kepadanya.

“Aku beranak baru 2 dah ghope tayar kempess, dia anak nak dekat 10 macam hanakk daree”

“Bodygoal betullah mama Ozlynn ni tak sama nak ikut sama cara pantang lepas beranak”

Kalah anak dara uiiii

Ni bukan mak nya, ni kakaknya. Lawa nakm4tiii

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : syor.com