Makin Cantik Intan Ladyana! “Bila kahwin dengan orang yang tepat, bahagia…”

Sekitar tahun 2000, nama Intan Ladyana cukup popular sebagai seorang pelakon yang sangat disukai ramai kerana bakatnya. Dia juga jarang terpalit kontroversi menyebabkan peminat bertambah seronok mengikuti perkembangannya dalam industri hiburan tanah air.

Intan Ladyana seperti diketahui ramai, dia kini bahagia menjadi isteri kepada jejaka pilihan hatinya, Harris Alif dan rumah tangga mereka semakin bahagia dengan kehadiran seorang cahaya mata pada 31 Januari lalu. Pelakon jelita ini bagaimanapun terbaharu hangat dibualkan ramai apabila muncul di Festival Filem Malaysia ke-32 (FFM32).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INTAN LADYANA (@intanladyana)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INTAN LADYANA (@intanladyana)

Kehadirannya itu cukup menjadi tumpuan peminat dan netizen. Mana tidaknya, dia tampil dengan penampilan sungguh jelita dengan busana begitu menarik. Malah kecantikan Intan Ladyana semakin terserlah apabila tampil berhijab.

Intan Ladyana dalam satu muat naik video pula membuatkan dia hangat dibualkan ramai. Selain penampilan dia menjadi sorotan peminat dan netizen di media sosial, kecantikan Intan Ladyana berhijab membuatkan ada yang melihat dan mengatakan dia kini bahagia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #makeupartist #hijabstylist (@bellahudd)

Kebahagiaan Intan Ladyana tarik perhatian ramai

Di ruangan komen hantaran video tersebut ternyata netizen dan peminat hadir men1ngg4lkan pelbagai komen memberikan pujian terhadapnya selain menyifatkan kebahagiaannya itu disebabkan dia telah berkahwin dengan seseorang yang tepat. Bahagia dan makin cantik, puji peminat kepadanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INTAN LADYANA (@intanladyana)

‘Bahagia dan makin cantik’

Intan

‘Kenapa cantik sangat sekarang ni…’

Intan

So cantik dari dulu sampai sekarang’

‘Bertambah nampak muda bila bertudung…’

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : HCL