Terlalu ‘Try Hard’ Tiru Gaya Lee Minho, Penampilan Hael Husaini Dis1ndir Netizen

Namun penampilan Hael yang kini dilihat semakin berbeza daripada penampilannya dahulu telah menjadi bualan ramai di media sosial. Berdasarkan gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram penyanyi itu, ada yang mendakwa dia terlalu mencuba untuk meniru penampilan pelakon terkenal Korea iaitu Lee Minho.

Menerusi hantaran yang dimuat naik di Twitter itu, individu tersebut berkongsikan gambar Hael dan menuduh penyanyi itu yang dilihat seolah-olah cuba meniru gaya Lee Minho. Perkongsiannya itu turut menerima perhatian netizen yang turut bersetuju dengan pendapatnya itu.

twitter

Malah di ruangan komen juga, kebanyakan netizen menegur penampilan Hael yang dilihat berubah dengan begitu drastik sekali berbanding dahulu. Sebelum ini juga, penyanyi itu pernah dituduh melakukan pembedahan plastik pada wajahnya namun dakwaan itu ditepis oleh Hael yang menafikan tuduhan itu.

Menurut penyanyi itu, penampilannya mula berubah selepas dia mencukur jambang pada mukanya membuatkan dia kelihatan lebih muda dari sebelum ini. Meninjau di ruangan komen, kebanyakan netizen turut terpanggil menegur penampilan penyanyi ini yang dikatakan cuba meniru pelakon dari Korea Selatan itu.

“Dia nak jadi korean so bad…”

hael

“Dah elok-elok macho terus jadi macam jantan tak siap.”

penampilan hael

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber :  https://himpunanceritalawak.com/