“Saya rasa tak s3ksi..”- Penampilan Nora Danish Dikrit1k. Ini Yang Akan Dilakukannya

Biarpun sering menjadi m4ngsa krit1kan gara-gara penampilan s3ksi, pelakon Nora Danish tidak pernah mel4tah atau berlaw4n mulut dengan ‘keyboard warrior.’

PENAMPILAN Nora Danish sering menjadi tumpuan netizen sehinggakan aktres itu menjadi m4ngsa krit1kan kerana ramai menganggap imejnya s3ksi.

Tidak mudah mel4tah dengan krit1kan yang diterimanya, Nora atau Nora Mohd Danish Hanif, 40, beranggapan masyarakat berhak untuk menyuarakan pendapat mereka tentang dirinya.

“Sebenarnya saya tak suka berl4wan-l4wan atau mencari fas4l dengan netizen sebab bagi saya, mereka ada hak untuk bercakap apa pun.

“Bidang yang saya ceburi ini pun ada kait rapat dengan masyarakat terutamanya peminat… Apa yang mereka katakan, saya anggap sebagai satu doa,” katanya kepada mStar.

Saya rasa tak s3ksi

Nora terima komen netizen dengan hati terbuka.

Nora ditemui ketika majlis pelancaran telefilem lakonannya berjudul 7 Minggu Sebelum Kahwin di Dadi Pavilion, Kuala Lumpur pada Selasa lalu.

Menyedari kehidupan sebagai seorang selebriti sering menjadi perhatian, Nora bagaimanapun tidak pernah merasakan pakaian digayakannya keterlaluan dan s3ksi seperti diperkatakan.

“Saya pun kalau boleh tak nak la s3ksi sangat. Tapi kadang-kadang naluri saya sendiri. Saya rasa bila pakai tak s3ksi, tapi orang kata s3ksi,” katanya.

Menurut Nora, dia sedar gerak-gerinya sering diperhati memandangkan dia bergelar selebriti.

Kata aktres berumur 40 tahun ini, semua orang berhak menyuarakan pendapat masing-masing biarpun dia tidak berasa pakaiannya terlalu s3ksi seperti yang diperkatakan.

Sebenarnya saya tak suka berl4wan-l4wan dengan netizen sebab bagi saya, mereka ada hak untuk bercakap apa-apa pun. Saya pun seorang selebriti.

Bidang yang saya ceburi ini pun ada kait rapat dengan masyarakat terutama peminat. Bagi saya, apa yang mereka katakan, saya anggap sebagai doa.

Saya pun kalau boleh tak nak la s3ksi sangat. Tapi kadang-kadang naluri saya sendiri. Saya rasa bila pakai tak s3ksi, tapi orang kata s3ksi.

Nasib baik, saya mempunyai seorang suami yang sangat kvat.

NORA DANISH

PELAKON

Hati dij3ntik netizen

Tambah pemilik nama Nora Mohd Danish Hanif, dia mengakui komen dan krit1kan banyak memberi kesedaran untuk lebih berhati-hati dalam menggayakan pakaian.

Sebenarnya kadang-kadang kata-kata mereka (netizen) ini buat saya terfikir dua tiga kali juga sebelum nak menggayakan pakaian. Mungkin saya ini seorang yang tidak la terlalu s3ksi.

Tapi bila orang kata s3ksi, mungkin lepas ini saya kurangkan berkongsi di laman sosial. Mungkin saya terlalu ambil lewa, sebab apa netizen kata ada baiknya.

Dalam pada itu, pelakon drama Puteri Reunion bersyukur kerana dikurniakan suami, Nedim Nazri atau dikenali Boss Ned yang sentiasa tenang berdepan dengan kec4man di media sosial.

“Nasib baik, saya mempunyai seorang suami yang sangat kvat. Dia pun macam ‘whatever la’ dan okay saja. Macam saya katakan, dia pun kahwin dengan selebriti.

“Jadi dia kena faham la selok-belok dalam industri macam mana. Dia tenang saja sebab ada lagi masalah lebih besar untuk difikirkan.

“Saya pun kata la, inilah dugaan saya dan dia pun sama-sama support. Doa yang baik-baik dan jangan pandang negatif, bila pandang positif, semuanya akan jadi positif,” ujarnya.

Nora gembira suami sentiasa menyokongnya.

Terdahulu, Nora berkahwin dengan Boss Ned berkahwin pada tahun 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Mohamed Neqayl Nedim yang kini berusia empat tahun.

Menerusi perkahwinan pertamanya dengan Rizal Ashram Ramli, Putra Rayqal merupakan satu-satunya cahaya mata mereka.

Sumber: Instagram @noradanish

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Ohbulan, mstar

Be the first to comment on "“Saya rasa tak s3ksi..”- Penampilan Nora Danish Dikrit1k. Ini Yang Akan Dilakukannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*