“You Kampung Bit*h” Kenapa Haflin Nazri ‘MenyvndaIkan’ Isteri Zahid Hamidi?

Isteri kepada Datuk Seri Nazri Aziz, Datin Seri Haflin sekali lagi mengundang kontroversi apabila memuatnaik Instastory yang dipercayai ditujukan kepada isteri Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi.

“Let me tell you Karma’s a B!#*#, YOU KAMPUNG B!#*#”

“Tak Hadap pun! Laki kau yang jemput! bodoh!”

Begitu antara kandungan yang dimuat naik.

Melalui instastory, Haflin menulis mengenai satu ins1den dipercayai terjadi di rumah Zahid di amna dia dan suaminya Nazri atau lebih dikenali dengan panggilan ‘Chief’ telah dijemput bagi menghadiri satu mesyuarat, namun layanan yang diberikan isteri kepada Presiden UMNO itu seolah-olah kedatangan mereka tidak dialu-alvk4n.

“Bagaimana perasaan anda semua jika anda telah dijemput oleh presiden parti suami anda ke rumahnya tetapi kami terpaksa menunggu hampir dua jam dan mereka langsung tidak keluar untuk berjumpa dengan kami!”?

“Saya masih boleh ingat lagi ‘kesombongan; si isteri yang bertanya dari luar rumah, siapa yang datang dan sandal CHanel di luar rumah itu kepunyaan siapa”

Pengawal peribadi yang menjawab memberitahu iainya milik DS Haflin, isteri Chief, dan isteri yang ‘sombong’ tersebut memutuskan untuk tidak masuk dan bertemu dengan kami.

Mungkin terasa dilayan seperti antara dua darjat dan dianggap ‘wanita kampung tidak sedar diri’, di dalam hantaran sama Haflin kelihatan berusaha untuk membuktikan bahawa dia sedar dari mana asal usulnya.

“Saya sedar dari mana asal usul saya, susah payah, pengorbanan arw4h ibu saya, perit jerih beliau membina dan mengusaha @villadania daripada awal sejak saya berusia 15 tahun lagi dan saya bangga untuk berkata yang keluarga saya tidak pernah menggunakan ‘wang kutipan derma’ untuk membeli hotel-hotel,” katanya.

Haflin sebelum ini juga perna memuat naik satu hantaran di instagram melepaskan kemarahan kepada Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dengan berkata, ketika dia bekerja di bawah Kementerian Pendidikan dengan TSMY sebagai menterinya, pengusaha wanita sepertinya dibvli oleh TSMY sambil men1ngg4lkan tanda pagar yang lebih kurang sama #karmabitch.

Sementara itu Zahid kini berdepan desakan daripada segelintir ahli UMNO termasuk Nazri agar melepaskan jawatan Presiden.

Sumber : cari

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/2021/04/08/you-kampung-bith-kenapa-haflin-nazri-menyvndaikan-isteri-zahid-hamidi/

 

Be the first to comment on "“You Kampung Bit*h” Kenapa Haflin Nazri ‘MenyvndaIkan’ Isteri Zahid Hamidi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*