Pengantin Perempuan Ajak ‘Ex-ex Boyfriends’ Jadi ‘Dulang Boys’ Waktu Prnikahan

Siapa je kan yang tak mahu noktahkan sebuah percintaan dengan orang yang kita sayang tu hingga ke jinjang pelamin.

Tapi tular di media sosial terdapat seorang wanita yang mengajak ‘bekas-bekas pakwe’ dia untuk jadi dulang boys masa pernikahan dia.

Kalau korang sanggup ke?

Menerusi aplikasi TikTok wanita yang dikenali Zizu Aziz ini turut berkongsi perjalanan percintaan dia bersama bekas-bekas pakwe dia tadi. Fuhh lain macam.

Ex2 Boyfriends

“Betul la orang cakap, kadang kita ni jaga jodoh orang. Pernah setable dating ramai-ramai, last-last nik4h dengan orang lain.

“Bekas teman lelaki pertama hingga kelima jadi dulang boy je masa hari persandingan bekas teman wanita.” 

 

Ramai memberikan komen bahawa wanita ini ‘giila’ sebab berani nak buat macam tu dekat bekas pakwe dia.

Tapi cerita dia

Min tak mahu cakap banyak korang tengok jela.

 

“Kami adik-beradik, maaf kalau ramai salah faham. Saya anak bongsu dan ada lima orang abang,” 

Adik-beradik rupanya dia orang ni. Mesti ramai terkejut and tak sangkakan. Wanita tersebut meminta maaf andai gurauannya itu di salah erti oleh orang ramai.

Patutla muka lelaki tu semua sama

 

Rata-rata netizen memberikan komen positif kepada wanita tersebut dan ada yang beranggapan dia beruntung sebab ada ramai ‘bodyguard’ dengan dia.

Seronoknya ada ramai bodyguard

 

 

Tambahan pula, si pengantin lelaki semua adik beradiknya perempuan. Memang sepadan sangatlah.

Tak payah nak cari tudung bila ipar datang

 

Walau bagaimanapun, pengguna TikTok ini telah private kan akaun TikTonya. Harap semua baik-baik sahaja. Selamat Pengantin Baru Min ucapkan!

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : LM via TTK

Be the first to comment on "Pengantin Perempuan Ajak ‘Ex-ex Boyfriends’ Jadi ‘Dulang Boys’ Waktu Prnikahan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*