“Komen seperti orang tak ada otak” – Anak Muka Korea ‘Kenan’ Running Man, Netizen Dakwa Isteri Berz1na Dengan Orang Lain?

Memang betul lah apa yang dikatakan kalau masa mengandung memang pasti akan terkenan dengan apa yang dilakukan oleh ibu, dapat lihat sendiri dengan apa yang berlaku dekat seorang anggota p0lis ini.

Gara-gara si isteri suka tengok Running Man masa tengah mengandung, pasangan ini menimang cahaya mata yang mirip orang Korea.

Hari-hari tengok Running Man

@bapaknsuami0rang

Reply to @mutyaulfanurdin

♬ original sound – Bapak&SuamiOrang

Disebabkan video yang dikongsikan di TikTok itu viral di platform media sosial yang lain, ada mula tinggalkan komen-komen kurang enak apabila ada netizen yang berprasangka burvk terhadap isteri lelaki ini.

Ada yang mendakwa bahawa isteri kepada p0lis yang dikenali sebagai Azirul ini mengandungkan anak orang lain. Haih dengki tu dah satu, boleh pula nak bagi komen biadap.

Komen seperti orang yang tak ada otak dan tak ada agama, apa yang diaorang cuba nak sampaikan kat sini sepertinya isteri saya berz1na dengan orang lain.”

Sebagai seorang bapa, sudah semestinya Azirul tergvris dengan komen-komen yang tiada moral itu. Di situ, Azirul juga ada kongsikan beberapa komen tersebut, geleng kepala bila baca weh.

Tengok video ini.

@bapaknsuami0rang

Cer tag skit geng2 ni..Nak juga berkenalan.Just nak bgtahu Last change..

♬ original sound – 🌹🌻UMI 🐝 YATUN🌻🌹 – 🌷🦋UMIYATUN🦋🌷 <

Disebabkan itu, Azirul juga mengatakan dia tak akan teragak-agak untuk menyaman mereka yang memberikan komen tersebut.

“Dekat saya ada lagi 20 lebih ke 30 bukti page ataupun profile, saya beri tempoh sehingga 5 haribulan Mac, 5 hari sahaja jika tidak saya akan buat laporan p0lis kerana bukti sudah ada dan saya tak teragak-agak nak menyaman kerana ini telah membuatkan saya marah dan keluarga saya tercalar.”

@bapaknsuami0rang

Tolong panjang video ni sahabat2 sekalian.Tempoh 5hari sahaja jika tidak..Faham2 lah sendiri..##diam2UbiBerisi

♬ original sound – Bapak&SuamiOrang

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : LM

 

Be the first to comment on "“Komen seperti orang tak ada otak” – Anak Muka Korea ‘Kenan’ Running Man, Netizen Dakwa Isteri Berz1na Dengan Orang Lain?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*