Terp4lit Isu Janna Nick, Nazim Othman Mohon Maaf

Kontroversi melibatkan pelakon dan pengacara, Janna Nick mengenai dakwaan mengh1na bintang K-Pop masih lagi hangat diperkatakan di media sosial. Namun, timbul salah faham sehingga nama pelakon Nazim Othman turut terpalit sama hanya kerana telah memberi komen di posting Janna.

Malah, ruangan komen Instagram Nazim juga turut diser4ng oleh peminat K-Pop yang memintanya untuk membuat permohanan maaf serta mahu mengambil tindakan undang-undang jika enggan berbuat demikian.

 

Enggan memanjangkan salah faham tersebut, Nazim tampil memuat naik video permohonan maaf serta menjelaskan dia tidak menyangka komennya itu melvk4kan hati ramai pihak.

“Saya nak minta maaf kepada semua orang seikhlasnya dari lubuk hati saya jika cara saya mengakibatkan ramai terlvk4 atau terasa hati.

“Terutama sekali komen yang saya tinggalkan. Saya komen kerana saya tidak percaya dengan apa yang ditulis,” jelasnya.

Permohonan maaf Nazim itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji tindakannya meskipun dia tidak melakukan kesalahan dalam hal tersebut. Malah, rata-rata tidak menyal4hkan Nazim kerana dia tidak mengh1na mana-mana ahli kumpulan Blackpink atau orang lain.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : https://www.rotikaya.com/terpalit-isu-janna-nick-nazim-othman-mohon-maaf/

 

Be the first to comment on "Terp4lit Isu Janna Nick, Nazim Othman Mohon Maaf"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*