‘300 terbang’ Gara-gara terlupa nozel pam minyak trcabut.. TAPI kereta pulak jadi perhatian netiizen

Siapa sangka, perkara yang tidak diingini boleh berlaku ketika berada di stesyen minyak. Meskipun dipenuhi dengan orang ramai dan dik4wal oleh pekerja dari stesyen tersebut, kejadian m4lang tetap tidak berbau.

Tidak terkecuali dengan sebuah viideo ini yang dimuat naik oleh satu akaun di Instagram iaitu @dunia.musim.viral dimana terdapat seorang pemandu wanita yang mengalami m4salah apabila dia secara tidak sengaja terlupa untuk meletakkan semula nozel pam minyak ditempatnya. Menerusi rakaman itu, kejadian tersebut berlaku di salah sebuah stesyen pam minyak Caltex.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUNIAMUSIMVIRAL.OFFICIAL (@dunia.musim.viral)

Wanita yang berbaju hijau itu dilihat sedang mengadakan perbiincangan bersama salah seorang pekerja di stesyen berkenaan sambil menerangkan bagaimana kejadian itu berlaku. Situasi tercabut nozel tersebut sempat dir4kam oleh seorang lelaki yang kebetulan berada di kawasan sama pada ketika itu.

“Sebab tu ke sekarang ni pergi pam minyak mana-mana kalau dorang tengok perempuan nak isi cepat-cepat datang tolong. Dah 4 stesyen minyak pergi, semua ada pekerja dia tolong”, kata salah seorang warga netizen yang memberikan komen.

Posting yang di upload pada beberapa hari lalu itu telah mendapat perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 36.2 ribu tontonan umum.

” Perempuan & Myvi..”

“Perempuan mana penah salah..”

“Hahaha naseb sapa design…”

nozel 4

nozel 3

“Takk, sekarang ni kenapa dye…”

nozel 7

“Bukan perempuan tu salah…”

nozel 5

nozel 6

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : HCL via TTK

Be the first to comment on "‘300 terbang’ Gara-gara terlupa nozel pam minyak trcabut.. TAPI kereta pulak jadi perhatian netiizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*