[GAMBAR] “Bu4ng Usus Ke?” Penampilan Terkini Ifa Raziah Mengeejut Ramai

Perubahan pada fizikalnya yang lebih kurus membuat banyak mulut menudvh Ifa Raziah menjalani pembed4han bariatrik atau buang usus.

Ifa yang terkilan dengan tudvhan itu mempersoalkan sikap segelintir orang yang menyimpan has4d terhadap dirinya.

Kredit foto: IG Ifa

“Kenapa la hit4m sangat hati tu? Saya tak pernah kac4u hidup orang lain selama ini. Yang fitn4h saya kata saya buang usus tu mungkin ada masalah dengan diri dia sendiri.

“Rasanya semua orang tahu sebab saya dah pernah cerita sebelum ni macam mana saya struggle nak kurus.

“Saya tak makan nasi, saya jaga pemakanan. Cuma sekarang saya dah mula makan nasik tiga kali seminggu, itu pun sekali satu hari,” katanya kepada Gempak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Missdiva dah serik bergaya dengan membawa beban yang berat” . Tahun 2020 ni mmg sesuatuuu kan , ramai yg nak kahwin laa , nak bertunang laa pd musim PKPP ni😍 . Yang berazam nak tukar size baju S kena mulakan dari sekarang 💪🏼💪🏼 . Miss Diva nak bagitahu Uolss yangi bahan kandungan yang terdapat dalam SOLID MOLID ni dijamin 💯 selamat diminum, boleh bakar lemak 10x ganda walaupun korang tak bersenam, menstabilkan hormon uols, mencerahkan kulit, menjadikan uolss awet muda dan yang paling penting memberi tenaga utk beribadah di malam hari! . . DAH TAHU KEBAIKAN SOLIDMOLID KAN!!!?? APA LAGI ORDER LA CEPAT!!! Dah ramai dapat result yang DA BEST”tauu.. . . 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60193722975 wasap.my/60193722975.. . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted }tiktok #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #detox #viral #covid19 #tiktokmalaysia #ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #trending #starvendors #starvendorsmegarayafest2021

A post shared by MISS DIVA IFA RAZIAH (@ifa_raziah) on

Ifa bertambah kecewa apabila ramai menudvhnya meni1pu dengan mendakwa produk Solid Molid mampu menurunkan berat.

“Saya jual produk Solid Molid kerana saya kurus dengan bantuan produk saya sendiri. Jadi, saya kongsi kepada orang lain untuk kebaikan bersama. Salah ke?

“Habis tu sebelum-sebelum ni testimoni yang berjaya kurus, turunkan berat badan dengan Solid Molid tu semua ptong usus ke?” ujarnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*PANAS HATI TGK MISS DIVA🔥🔥PANAS PANAS🔥* . Kenapa nak cemburukan MISS DIVA?? Sbb semakin Muda & semakin Jelita, KURUS , SYANTIK & LENTIK😍 . Dalam Hidup Kita diberikan PILIHAN .. Mahu jadi GEMOK atau jadi KURUS?? Tepuk Dada tanya selera .. kalau korang masih taknak berubah menjadi sesorg yg SIHAT & CANTIK.. so korang boleh teruskan Hidup dgn cara skrg dan tidak ada seorg pun dlm dunia ni boleh memaksa korang.. 💁‍♀️ KEPUTUSAN HANYA DI TANGAN ANDA👍 . . Tapi kalau masih berada di tahap hidup yang sama, sampai bila-bila tak kan terbina keyakinan diri tu. . . JANGAN LAH RISAU! Consume Solidmolid je Uolss takyah susah-susah nak kene pakai banyak produk. Solidmolid je dah boleh buat anda . ✅ KAWAL nafsu makan ✅ Jadi AWET MUDA ✅ BAKAR LEMAK 10x ganda ✅ MENEGANGKAN kulit ✅ MENCERAHKAN kulit ✅sentiasa BERTENAGA sepanjang hari ✅ MENGURANGKAN selulit ✅ MENGAWAL hormon badan . . . . . BARU LA KURUS CANTIK LENTIK UOSLSS. . . 📲 WS no dibawah untuk pembelian wasap.my/60193722975 wasap.my/60193722975.. . . #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #detox #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #missdiva2020 #viral #ltiktok #ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #starvendors #covid19 #trending #starvendorsmegarayafest2021

A post shared by MISS DIVA IFA RAZIAH (@ifa_raziah) on

Ifa bagaimanapun menyerahkan kepada Allah apabila ada yang melemparkan fitn4h terhadapnya.

“Duk mengata, fitn4h saya macam-macam, tak boleh tengok saya ni berjaya sikit, ‘merah mata’! Sampai nak jatuhkan reputasi produk saya, nak rosakkan bisnes saya,”

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : – CARI via AppleHijau

Be the first to comment on "[GAMBAR] “Bu4ng Usus Ke?” Penampilan Terkini Ifa Raziah Mengeejut Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*