Kec0h 1 Malaysia bila tunang kata Risteena dicvlik, sekali Bella Astillah bersuara

SUSULAN kec4man yang diterima pelakon Risteena akibat perkongsian tentang hubungan cintanya dengan Isa Khan, Bella Astillah turut memberi pandangannya.

Isteri kepada penyanyi Aliff Aziz ini berkata, dia menyokong dan memuji tindakan Risteena yang menghadapi kec4man dengan positif.

“MashaAllah, saya suka kenyataan awak. Tak apa, ini hidup awak, Ris. Sebagai selebriti, apa saja yang kita kongsikan akan dipertik4ikan dan rakan-rakan media akan jadikan sebagai bahan untuk artikel mereka… bukanlah kita ni yang hubungi mereka dan bercerita minta cerita kita itu disebarkan”

“Bella suka sangat tengok orang yang tangani kec4man atau masalah dengan positif. Biarlah mereka terus mencaci kerana mereka tidak sedar akan putaran hidup yang seperti roda” katanya.

Komen Bella di entri yang dikongsikan Risteena di laman Instagram.

Sebelum ini, Risteena dikec4m netizen apabila berkongsi tentang Isa yang cem4s apabila tidak dapat menghubunginya dalam tempoh 30 minit.

Perkara itu mendapat perhatian netizen yang menganggap ia tidak perlu dikongsi di media sosial.

Dalam pada itu, Bella berkata, sebagai golongan selebriti, apa yang dilakukan sering mendapat perhatian dan dinilai oleh netizen.

 

Dari sini kita boleh nampak kita takkan pernah boleh puaskan hati sesiapa pun

BELLA ASTILLAH

PELAKON

“Bila kita kongsi banyak selfie mereka akan menghakimi muka atau kulit, bila kongsi OOTD mereka menghakimi bentuk badan, bila kongsi dengan pasangan cakap geli atau suruh kahwin baru rasa (dengan cara yang negat1if) bila mar4h-mar4h cakap tak sepatutnya mar4h di media sosial, bila kongsi fasal mengaji atau bertudung cakap saja nak menunjuk bukannya ikhlas pun dan banyak lagi,” ujar Bella.

Bella turut menasihati Risteena supaya tidak mempedulikan kata-kata orang lain dan hargai keluarga serta insan tersayang.

“Jadi, dari sini kita boleh nampak kita takkan pernah boleh puaskan hati sesiapa pun. Awak buat saja cara awak. Awak lebih tahu. Allah SWT lebih tahu niat awak asalkan awak, pasangan, adik-beradik bahagia dah lebih dari cukup,” tulis pelakon itu.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Kec0h 1 Malaysia bila tunang kata Risteena dicvlik, sekali Bella Astillah bersuara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*