“Terhibur Weh” Netizen Terhibur Teng0k Budak Ini J0get Sambil Menangls

Telatah anak-anak memang kadang tu tak boleh diduga. Ada saja idea unik sampai buat kita geram. Geram-geram kita tu, jangan lah sampai naik tangan kat anak.

Cuba korang tengok video oleh @fahadiman93 kat bawah ni pasal seorang ibu ni cuba mendidik anak dia yang dikatakan telah ketvk kepala adiknya. Denda yang ibu dia bagi adalah untuk joget. Memang kelakar weh video ni.

Terhibur weh!

Admin rasa cara didikan macam ni paling berkesan. Iyelah takde lah budak tu trauma kena pukul. Tapi kalau berlaku macam ni dekat tempat awam, malu budak tu nak joget kan.

 

Nak gelek macam mana tu? Goyang gerudi ke gelek Tiktok. Bagi option baru senang orang pilih.

Admin yang tengok video ni pun berdekah gelak, entah macam mana lah mak dia tahan kan. Mungkin dah selalu kena kot sebelum ni.

Betul, admin setuju. Macam admin cakap tadi, buat macam ni lagi elok dari pukul anak. Yang penting kita nak sampaikan pengajaran supaya tak ulang kesalahan yang sama. 

Sumber: Lobak merah

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : KL PRESS

 

Be the first to comment on "“Terhibur Weh” Netizen Terhibur Teng0k Budak Ini J0get Sambil Menangls"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*