“Allah Makbulkan D0a Awak Mima” – Com3lnya! Emma Maembong Yang Kahw1n, Aprena Manrose Pal1ng Teruj4

Pelakon, Aprena Manrose akui teruj4 sebaik sahaja mendapat berita mengenai perkahwinan aktres Emma Maembong.

Aprena berkongsi momen tersebut menerusi satu posting akaun Instagramnya.

Menurut Aprena, dia merupakan orang palig gembira dan bersyukur kerana d0a Emma untuk mendirikan rumah tangga menjadi kenyataan.

Entri itu juga turut disertakan dengan foto yang merakamkan Aprena sedang tersenyum sambil memelvk Emma di majlis pernikahannya.

“Momen bila awak cakap nak kahwin, saya orang yang paling teruj4, gembira dan sed1h pada waktu yang sama (sed1h kerana gembira).

“Allah makbulkan d0a awak Mima. Alhamdulillah sekarang awak dah bergelar isteri kepada seseorang!

“Tahniah cinta! Kamu terlalu baik kerana selalu menjaga hati semua orang dan semoga yang baik-baik akan datang untuk kamu. Awak kelihatan sungguh cantik di hari bahagia awak!” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment you cakap nak kahwin, i orang yang paling excited, happy and sedih at the same time! (Sedih kerana gumbira) Allah makbulkan doa you Mima. Alhamdulillah now you’re someone’s wife! finally you find the right one! ❤️ congratulations love! Kamu terlalu baik kerana selalu menjaga hati semua orang, dan semoga yang baik-baik akan datang untuk kamu. By the way, You look so damn gorgeous on your big day! 😍 @emma_maembongofficial @shazli.a #EmmaxShazli Di tangkap oleh lelaki handsome 📸 @jaydeesm 😘❤️

A post shared by WAN SYAHERA PUTRI APRENA (@mrsaprenamanrose) on

Terdahulu, dengan sekali lafaz, pelakon popular Emma Maembong sah bernikah dengan lelaki pilihan hatinya, Mohamad Shazli Azhar, pada Khamis (20 Februari 2019).

Majlis pernikahan Emma atau nama sebenarya Fatimah r0hani dan Syazli yang berlangsung di Dunia Melayu, Bukit Damansara itu dihadiri ahli keluarga dan sahabat terdekat kedua-dua pasangan.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Allah Makbulkan D0a Awak Mima” – Com3lnya! Emma Maembong Yang Kahw1n, Aprena Manrose Pal1ng Teruj4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*