Suami Menlnggal Dalam Tidur, Sampai Hari Ini BCL Masib Belum Boleh Lelapkan Mata

Pemerg1an suami secara mengejut, sehingga kini masih lagi memberi kesan yang cukup mendalam di hati Bunga Citra Lestari (BCL), selepas allahy4rh4m Ashraf Sinclai disahkan men1ngg4l dunia.

Menurut penyanyi Afgan, yang juga merupakan kenalan baik BCL dan Ashraf, memberitahu kepada media bahawa sahabatnya itu masih belum boleh tidur sejak pemergian suaminya itu, Selasa lalu.

Afgan ditemui ketika menghadiri majlis Majlis tahlil yang berlangsung secara tertutup itu dihadiri ahli keluarga dan beberapa rakan selebriti.

BCL sangat penat…

Tambah Afgan, dia melihat keadaan BCL sangat penat sekali sehingga mengganggu tidurnya. Justeru, penyanyi itu mula risau dan bimbang ia akan menjejaskan kesihatan sahabatnya itu.

Emosi BCL dan Noah mula bertambah baik

Bagaimana pun, setelah tiga hari pemergian Ashraf Sinclair, kelihatan emosi BCL dan juga anak lelakinya iaitu Noah sudah mula bertambah tenang dan baik.

“Tadi BCL tampak lebih baik, sudah boleh berbual. Noah juga bertambah baik, sudah mula berbual. Ramai tetamu membawa anak kecil mereka bersama untuk menemani Noah bermain…”

Kehilangan itu memang meny4kitkan dan memer1tkan, diharapkan BCL dan Noah kuat dan tabah untuk menempuh satu kehidupan baru.

Sumber:Berita Harian

 

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Note Untuk Awak

 

Be the first to comment on "Suami Menlnggal Dalam Tidur, Sampai Hari Ini BCL Masib Belum Boleh Lelapkan Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*