“Mummy Ikut Je La Apa Qal Suruh Buat” Nora Danish Kongsi Video #anysongchallenge, Tapi Ramai Komen Sama Macam Adik Dan Kakak

Nora Danish atau nama sebenar Nora binti Mohd Danish Hanif (lahir 7 Mac 1982). Beliau merupakan seorang pelakon wanita Malaysia. Pada 30 Mac 2017, beliau berkahwin kali kedua dengan Nedim Nazri.

Pada 21 Februari 2018, Nora dan suami, Nedim dikurniakan seorang lagi cahaya mata lelaki bernama Mohamed Neqayl Nedim yang dilahirkan seberat 2.98 kilogram melalui pembedahan.

Nora berkahwin dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli, anak sulung bekas Speaker Parlimen Malaysia Tan Sri Ramli Ngah Talib, pada 20 Jun 2006 dan bercerai pada awal Julai 2008. Hasil perkongsian hidup pasangan ini, mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram. Nedim juga pernah mendirikan rumahtangga sebelum ini dan juga dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.

Terbaru Nora telah berkongsi satu video di laman instagram beliau. Video yang dikongsi adalah video challenge yang kini menjadi ikutan ramai. Video yang dikongsi menunjukkan gelagat beliau bersama anak sulungnya Rayqal menerima pelbagai komen dan respon dari netizen.

VIDEO:

#anysongchallenge 😬🤦🏼‍♀️ #norayqal • mommy ikut je la apa Qal suruh buat. Hehehe.

Thx to @dyxycosmeticshq Advance White , dapat jadi Mcm Korean Sebab putih melepak 🥰

Now saya cabar @dyxycosmeticshq bosses @dyanaroslan & @shafhhafizz untuk buat #anysongchallenge ! Come on!! 🤣”

KOMEN NETIZEN:

Rata-rata netizen memuji kecantikkan beliau. Dan ada disetengah-setengah komen mengatakan beliau merupakan kakak kepada Rayqal kerana dianggap sebaya.

Makin lama makin comel la Nora.. Dah macam adik beradik tak nampak macam mummy pun..

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber :Instagram @noradanish Via ROSE MERAH

Be the first to comment on "“Mummy Ikut Je La Apa Qal Suruh Buat” Nora Danish Kongsi Video #anysongchallenge, Tapi Ramai Komen Sama Macam Adik Dan Kakak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*