“Kegigihan Aafiyah Panjatt Ibu, Seben4rnya Aafiyah Nak Apa” Tok Ti

Dato Siti Nurhaliza di khabarkan sedang bercuti bersama keluarga dan Aafiyah. Kata Dato Siti Nurhaliza dia sangat sibuk dari tahun lepas sehingga awal tahun ini dan baru sahaja ada kesempatan untuk tunaikan hajatnya ingin bawa Siti Aafiyah bercuti. Lokasi percutian mereka di rahsiakan mungkin kali ini Dato Siti Nurhaliza inginkan privasi.

Dato Siti yang baru sahaja menyambut hari lahir beberapa minggu lalu, turun membuatkannya sibuk kerana terlalu banyak sambutan dari keluarga,kenalan, peminat dan teamnya. Dato Ct juga berharap percutiannya selama seminggu ini bersama Aafiyah keluarga serta ibunya berjalan lancar dan dia ingin meluangkan masa bersama Aafiyah. Kata Tok ti saat saat bersama Aafiyah dan melihat Aafiyah gembira adalah kebahagiannya.

Dato Ct juga berkongsi video gelagat Aafiyah bersamanya di ruangan instagram miliknya. Apa lah yang Aafiyah tengah buat tu, tengah bodek ibu nak apa tu?

“sempat kak @nyssaghzli rakam kegigihan aafiyah nak panjat ibu.. sebenarnya aafiyah nak …siapa dengar aafiyah sebut apa? #posingaafiyahbukanpusing

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sempat kak @nyssaghzli rakam kegigihan aafiyah nak panjat ibu.. sebenarnya aafiyah nak …siapa dengar aafiyah sebut apa? #posingaafiyahbukanpusing

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Comel habis gelagat dua beranak ini, Dato ct yang tengah posing untuk bergambar tetapi tiba tiba Aafiyah datang dan memanjat nak seperti meminta sesuatu. Yang comelnya Aafiyah turun balik joget joget lepas itu panjat balik. Pandai betul bodek itu.

imagination VS reality #bilaaafiyahpunnakjoinootd

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

imagination VS reality #bilaaafiyahpunnakjoinootd

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Dato Ct juga, bertanya kepada netizen jika ada yang mendengar apa yang Aafiyah minta. Ramai yang menjawab Aafiyah nak susu. Patutlah kemain pujuk ibu nak susu rupanya.

Dato Ct juga berkongsi gambar mereka tengah bercuti tetapi tengok gelagat Aafiyah memang betul betul happy Aafiyah dapat bercuti dengan ibu.

Memang betul lah kan, anak sebenarnya tidak memerluukan wang ringgit kemewahan tetapi masa yang berkualiti bersamanya lebih membuatkan seorang anak itu happy. Semoga Siti Aafiyah membesar dengan bijak dan menjadi anak yang baik solehah untuk ibu dan ayah. 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Ig ctdk via i.viral via Rosemerah

 

Be the first to comment on "“Kegigihan Aafiyah Panjatt Ibu, Seben4rnya Aafiyah Nak Apa” Tok Ti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*