“Dikr1tik Oleh Netizen..”-Aina Abdul Pakai Baju Melayu Pergi Open House?

Penyanyi yang dikenali ramai, iaitu Aina Abdul nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi kerana pasti satu Malaysia sudah mengenali beliau. Kini namanya mel0njak naik ke tahap yang lebih tinggi, kerana bakatnya dalam bidang nyanyian serta menulis lagu mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.

Aina Abdul juga, dikenali dengan fesyen yang diluar jangkaan serta fesyen Aina sering menjadi tumpuan orang ramai. Aina adalah antara selebriti yang berani mencuba pelbagai jenis silhouette fesyen, di mana tidak ramai selebriti yang berani untuk mencubanya.

Pakai Baju Melayu Datang Beraya?

Baru-baru ini, tul4r satu video yang dimuat naik di laman tiktok yang memaparkan fesyen Aina ketika menghadiri rumah terbuka di Seremban. Di dalam video berkenaan, menampakkan fesyen baju yang digayakan oleh Aina seolah-olah seperti baju melayu berwarna biru.

“Kita berbaju melayu hahaha”-gurau Aina

Dalam waktu yang sama, Aina sempat bergurau dengan tuan rumah yang menjemputnya datang beraya. Namun apa nak dihairankan kerana fesyen dan Aina tidak dapat dipisahkan.

@sha5iq Belanje vid aina sampai ke rumah kita wak #trendtiktok #raya2023 #berkunjungdihariraya #inspirasiraya #raya4rumah #ainaabdul @Aina Abdul ♬ original sound – Ainations

Baju yang dipakai oleh Aina itu, sempat menjadi krit1kan oleh sesetengah netizen yang mengambil hal tersebut sebagai bahan jenaka.

“Kenapa tak pakai sekali dengan sampin”-kata Mereka

“Baru balik keje ke tu, balik dari h0sp1tal erk”-tambah mereka

“Macam baju ot aku masuk bilik bed4h, yang penting art..art berat”-ujar mereka

“Aina pakai kurta weey..”-tulis mereka

Tidak pelik jika seorang yang bernama Aina Abdul memakai fesyen sebegitu kerana itu merupakan trademark Aina.

Apa pendapat anda?

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Murai.my