Tya Arifin & Asyraf Khalid B0ngkar Perangai Pasangan, Netizen Turut Kongsi Pengalaman!

Perkongsian pelakon dan usahawan, Tya Arifin atau nama sebenarnya Nurtria Wulandari Arifin bersama suaminya yang juga merupakan anak t1ri penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid menjawab soalan netizen mengenai sikap pasangan masing-masing.

“Asyraf Seorang Yang Manja”-Tya Arifin 

Menurut Tya menerusi video yang dikongsikan di Instagram, Asyraf merupakan seorang lelaki yang berperwatakan manja. Namun sering men0laknya dengan pinggvl ketika tidur bersama.

“Asyraf ni orangnya manja. Suka tengok drama masakan MasterChef, Hells’Kitchen.

Asyraf suka sangat tol4k Tya dengan dia punya p1nggul. Yang Tya tak suka sangat kerana dia buat Tya paling hujung dekat katil, padahal dia banyak betul ruang.-“Ded4h Tya Arifin

“Kuat Pergi Tandas bu4ng Air Besar”-Asyraf

Dalam pada itu, suaminya Asyraf turut mended4hkan sikap Tya yang gemar menonton drama-drama Korea Selatan dan sering tidur secara ‘bersentvhan’.

“Tya ni seorang yang kuat pergi tandas untuk bu4ng air besar. Orang yang suka tengok drama Korea.

Dia punya jenis kalau tidur suka dekat-dekat sampailah saya paling hujung. Dan untuk pastikan yang saya tak jatvh katil, saya akan tolak dia .”-Kongsi Asyraf

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tya Arifin (@tyaarifinnw)

Netizen Kongsi Pengalaman

Pended4han Tya dan Asyraf telah mendapat pelbagai reaksi netizen, malah ramai yang turut berkongsi pengalaman rumah tangga masing-masing.

“Saya!! Saya kalau tidur tak dapat pegang tangan, letak kaki pun jadi la. Kena hujung jari kaki pun takpe. Janji ada touch skin. Baru rasa selamat nak tidur. Tak rasa sorang tidur 😂.”

“Yes so true. Even g4duh time tidur mesti cari tangan husband. Pegang 😂.”

“Team pegang kaki 😂.”

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : murai.my