“Ada Duit Ada Peny0ndol” – Ah Moi Pesan Jangan Cab4r Seorang Ibu Berjuang Demi Anak-Anak

Pempengaruh media sosial, Shermine Ah Moi menegaskan jangan sesekali mencabar seorang wanita yang sedang mempertahankan haknya sebagai seorang ibu.

Menurut Shermine atau lebih dikenali sebagai Ah Moi, ada yang menganggap tindakannya menul4rkan perbuatan cur4ng bekas suaminya iaitu View Chin mungkin dianggap kurang sesuai namun tidak bagi dirinya.

“Mungkin kebanyakan lelaki rasa Ah Moi buat vir4l macam ni memang g1la betu. Tapi janganlah mencabar seorang ibu demi anak-anak dia.

“Usahawan dan influencer yang popular di luar sekarang, jaga-jaga per4ngai korang eh. Ada duit ada peny0ndol je, kalau apa pun tak ada, apa lagi,” tulisnya dalam satu hantaran di Facebook miliknya.

Dalam perkembangan lain, View Chin dan juga wanita yang dikatakan peny0ndol rumah tangga mereka iaitu Mira masih lagi tidak memberikan sebarang kenyataan lain.

Kali terakhir kenyataan mereka ada memohon maaf atas kontr0versi berkenaan.

Terdahulu, nama View Chin h4ngat diperkatakan netizen selepas isterinya, Shermine Ah Moi mendakwa bahawa dia berlaku cur4ng dengan pekerjanya sendiri iaitu wanita bernama Mira.

Tidak cukup dengan itu, Ah Moi juga turut mended4hkan beberapa bukti di media sosial miliknya

Ah Moi juga akan mengambil tindakan undang-undang terhadap View Chin atas tudvh4n cur4ng yang dilemp4rkan kepadanya.

Komen netizen:

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : gempak.com