‘Masih Sayang Tp Pilih Untuk Pergi?’ Bila Ditanya S0alan, Reaksi Sarah Pula Jadi Perhatian

Meskipun perlu ke sana ke mari uruskan proses tuntutan cer4i dan juga injuksi terhadap orang ketiga, namun Puteri Sarah juga tetap aktif mencari rezeki dengan kembali berlakon.

Demi anak-anak yang masih kecil, pelakon wanita tersebut terus bekerja ker4s dan enggan lagi menoleh ke belakang. Bawa watak sebagai Umairah, rakan balk kepada Aleya dalam `Andai Itu Takdirnya’.

Terbaru, semalam aktres berkenaan telah pun dijemput di rancangan `MeleTOP’ untuk bercakap tentang perkembangan terkini mengenai kariernya. Kini, Puteri Sarah sedang giat berlakon untuk drama adaptasi novel terbaru sebanyak 60 episod iaitu `Andai Itu Takdirnya’.

Memegang peranan sebagai rakan yang sangat memperjuangkan hak wanita, watak Sarah sebagai Umairah akan membantu Aleya (Hannah Delisha) hadap masalah rumah tangga. I dah lama tak cry tau, tapi harini sebab I rasa terharu ramai yang menyokong.

Ketika ditanya pula siapakah yang sering menjadi kekuatan serta support system terbesar dalam dunia nyata, Puteri Sarah dengan tenang menjawab keluarga dan juga Allah S.W.T. Terharu melihat sokongan yang diberikan para peminat di studio, pelakon wanita tersebut terus tidak dapat tahan seb4k lalu menangis.

InsyaAllah Allah akan ganti dengan lelaki yang lebih baik…Adakalanya air mata itulah yang jadi penguat untuk terus berjuang. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama seb4k sewaktu melihat tayangan `MeleTOP’ semalam.

Dalam pada itu, ramai sekali meluahkan serta menzahirkan sokongan terhadap Puteri Sarah untuk terus berjuang mendapatkan haknya kembali.

SUMBER:aud1r8.com

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : KL Menjerit