Tak Sanggup Lihat Isteri Tanggung S4kit, Aliff Syukri Batal Niat Miliki 10 Orang Anak

Usahawan sens4si, Datuk Seri Aliff Syukri memaklumkan dia terpaksa membatalkan hasratnya untuk memiliki 10 orang anak kerana tidak mahu melihat isterinya, Datin Seri Nur Shahida menanggung s4kit sepanjang kehamilan.

Menurut laporan mStar, dia berkemungkinan anak keenam yang bakal dilahirkan ini merupakan zuriat yang terakhir sekaligus tidak dapat merealisasikan impiannya selama ini.

“Saya tak sanggup lihat isteri saya s4kit… rancang nak ada 10 orang anak tapi mungkin ini adalah anak terakhir. Sebab kalau dia mengalami masalah vri ke bawah… nak berjalan 10 langkah pun tak boleh.

“Jadi isteri saya dalam keadaan lem4h dah nak dekat dua bulan kat mana-mana kena pakai kerusi roda,” katanya.
Bukan itu sahaja, usahawan yang berusia 35 tahun itu turut mended4hkan dia mengalami travma dan tidak akan mengambil anak angkat selepas menghadapi beberapa masalah.

Susulan itu, bagi menggelakkan sebarang masalah berlaku, dia telah membuat keputusan meminta isterinya melahirkan zuriatnya sendiri bagi memeriahkan kehidupan keluarganya.

“Saya dah f0bia ambil anak angkat sebab kebanyakkan bila anak angkat dah popular keluarga mereka nak ambil balik. Selepas itu ada yang ugvt-ugvt nak duitlah jadi saya fikir lebih baik saya suruh isteri saya sahaja yang beranak,” jelasnya lagi.

Sekadar info, Aliff telah mendirikn rumah tangga bersama Shahida pada Ogos 2007 dan hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham, Yusoff Al Qardawi dan Raudah Arshiyah selain menjaga seorang anak angkat.

Sumber: mstar

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook