Peminat Yakin Video Tul4r Berm3sra Di Kel4b Malam Bukan Aedy Ashraf, “Bukan dia, bentuk kepala lain!”

Sebelum ini, kec0h di media sosial apabila nama pelakon terkenal, Aedy Ashraf telah ‘dip3tik’ netizen gara-gara wajahnya sangat menyerupai dengan lelaki yang bercvmbu bersama seorang wanita di sebuah kel4b malam.

Pun begitu, menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @babythiaa96 segelintir netizen memaklumkan wajah lelaki di dalam video tersebut adalah jauh berbeza dengan wajah pelakon kacak itu.

Lain la, tak sama langsung dengan Aedy!

Dalam video tersebut, pengguna TikTok itu telah membuat perbandingan antara gambar Aedy bersama dengan lelaki dalam video yang telah tul4r di media sosial, sejak semalam.

Perg4ulan beb4s berlelvasa, kesian tengok artis sekarang

Pun begitu, disebalik pen4fian yang dilemp4rkan netizen, ada juga daripada mereka yang mengec4m tindakan pelakon itu yang dilihat terlalu beb4s dan tidak menjaga batasnya sebagai beragama islam.

Bagaimanapun, sejauh mana kesahihan dakwaan itu masih tidak dapat dipastikan dan sehingga kini, Aedy yang juga merupakan kekasih kepada aktor jelita, Amelia Henderson masih berkunci mulut tanpa memberi sebarang kenyataan.

Semalam, seorang pengguna di Twitter yang juga merupakan teman lelaki kepada wanita berkenaan telah memuat naik video tersebut di aplikasi itu selepas teman wanitanya tidak mengaku bahawa dia berlaku cvrang.

Katanya lagi, aktor terbabit telah meninggalkan mesej kepadanya supaya memadam video terbabit kerana bimbang reputasinya sebagai seorang selebriti terj3jas.

“Sepandai Tup4i MeI0mpat Akhirnya..”Aedy Ashraf Kant0i Berm3sra Dengan Kek4sih Orang Di KeI4b MaI4m

Ketika tul4r di media sosial selepas sebuah rakaman video memperlihatkan seorang lelaki menari dan berpelvkan dengan seorang wanita dipercayai di sebuah kelab malam, tiba-tiba nama pelakon Aedy Ashraf dikaitkan dalam inslden itu.

Ia berikutan terdapat komen di laman Twitter membabitkan nama pelakon berkenaan. Rakaman pendek yang dimuat naik seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Aiman Shah itu menarik perhatian netizen kerana dikatakan mirip pelakon berkenaan.

Dalam ciapannya itu, Aiman mend4kwa wanita yang dipelvk oleh lelaki itu merupakan teman wanitanya yang telah berlaku cur4ng. Difahamkan, lelaki tersebut telah menghubungi pengguna Twitter berkenaan supaya mem4dam video yang dimuat naik kerana bimbang imejnya sebagai seorang selebriti terj3jas.

Dalam pada itu hasil tinjauan mStar mendapati video berkenaan sudah dipadamkan pada pagi Rabu. Sementara itu, menjengah ruangan komen rata-rata netizen meluahkan rasa terkejvt dan mengaitkan nama Aedy Ashraf sebagai individu dalam rakaman berkenaan.

“Aedy Ashraf la… kalau ikut sias4tan Aedy dengan kekasih lelaki yang tweet tu”

“Kekasih lelaki itu yang tweet teman wanitanya cur4ng dekat kelab”

“Orang kata tu Aedy Ashraf! Apa yang dah jadi. Memang nampak macam dia, tapi mungkin muka seiras kot” tulis netizen.

Usaha mStar bagi mendapatkan pengesahan dan komen lanjut daripada Aedy Ashraf tidak berjaya apabila panggilan dibuat tidak berjawab.

Sumber: TikTok @babythiaa96

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: OMM, Mstar/achikdia.com via http://www.mediakita.dnq.news/