Kak Long Ded4h Cerita Sebenar Diperlaku Seperti L3mbu

Wanita yang pernah mencetvskan kontr0versi, Kak Long sekali lagi menjadi bualan ramai apabila muncul bersama penyanyi Baby Shima dan usahawan kosmetik, Dato’ Aliff Syukri.

Dalam rakaman itu, Kak Long atau nama sebenarnya Wan Noor Baizura dilihat mer4ngkak dan Baby Shima duduk di atasnya. Netizen mempersoalkan motif 4ksi tersebut dibuat dan mengapa Kak Long sanggup diperlakukan seperti seekor lembu.

Susulan perkara itu, Kak Long 7E atau nama sebenarnya Wan Noor Baizura, tampil memberi penjelasan tentang video berkenaan di Facebook miliknya apabila banyak tohm4han dilemp4rkan

VIDEO

Menurut wanita itu, dia mengaku bahawa tidak dibayar untuk ber4ksi seperti berikut dan segalanya atas kehendak dirinya sendiri.

Kepada netizen-netizen yang berkata burvk kepada saya. Datuk (Aliff) sebenarnya tak ada ambil saya, upah apa pun. Yang terjadi tu adalah kehendak saya sendiri, saya yang buat sendiri.

Kak Long juga berharap agar pihak di luar sana supaya berhenti memburvkkan nama Aliff Syukri dan Baby Shima serta berhenti bersangka burvk kepadanya.

VIDEO

Kredit: Facebook Wan Noor Baizura | Beautifulnara

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook