Akhirnya Datin Shahida Tampil Bersuara Tentang Isu Yang Tul4r

Terbaharu, isteri kepada usahawan sens4si, Datuk Aliff Syukri iaitu Datin Nur Shahida memaklumkan dia redha atas ujian yang menimpa terhadap keluargnya susulan muzik video terbaharu suaminya, Baby Sayang yang mendapat pelbagai reaksi negatif daripada umum.

Menerusi sebuah komen yang diberikan oleh sal4h seorang pengikutnya di instagram, individu tersebut memberi kata-kata semangat buat Shahida untuk terus kekal kvat atas dugaan yang dialaminya pada ketika ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs)

Balas Shahida kepada komen tersebut, dia bersetuju dengan pendapat yang dil0ntarkan oleh individu tersebut dan menegaskan setiap manusia mempunyai dugaan yang berbeza.

Tambahnya lagi, dia menyifatkan dunia ini hanya lah tempat persinggahan sementara dan bukan tempat untuk orang ramai terus berehat dengan aman.

Terdahulu, kec0h di media sosial apabila usahawan sens4si tampil memohon maaf kepada umum terutamanya ahli keluarganya yang terpaksa menanggvng m4lu kerana perbuatannya dalam mempromosikan lagu terbaharunya, Baby Sayang.

Malah, perkongsiannya itu turut mengvndang pelbagai nasihat daripada netizen, ibunya sendiri mahupun para ilmuan untuk menghentikan hasratnya melancarkan lagu tersebut kepada umum.

Susulan itu, Aliff nekad membuat keputusan untuk bervndur diri daripada media sosial dan hanya mendiamkan diri sehingga kini selepas kontr0versi yang dicetvsnya.

Sumber: Instagram @shahidadherbs

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: OMM