Aizat Amdan Kahwin 14 Ogos Ini. Pilih Pengurusnya Sendiri Sebagai Teman Hidup

Penyanyi Aizat Amdan akhirnya bakal menamatkan zaman bujang dengan wanita pilihan juga pengurusnya, Elyssa Alia Ilias selepas tiga tahun menj4lin hubvngan cinta.

Memetik Harian Metro, Aizat berkata dia turut mencipta lagu khas buat bakal isterinya itu berjudul Hanya Kita Dua.

“Insya Allah saya akan berkahwin dengan jodoh saya pada minggu depan. Kami bertemu dalam hampir tiga tahun dan mulanya sahabat saja. Bila lama-lama, secara semula jadi bercinta dan timbul hasrat untuk berkahwin.
 
“Lagu Hanya Kita Dua istimewa sebab saya tujukan kepada dia. Lagu kahwin selalunya perlahan, santai, tapi saya nak buat lagu yang lebih ‘funky’. Ia lagu keraian sebab terlalu gembira jumpa seseorang yang istimewa.
“Dia seorang yang berbeza, petah bercakap, dan tenag4nya mengagumkan. Lagu ini sangat menggambarkan perwatakan dia,” katanya.
 
Dalam pada itu, Aizat berkata dia berani melamar kerana Elyssa yakin dia layak menjadi suaminya. Malah, bakal isterinya itu turut mengajarnya supaya tidak pentingkan diri sendiri.
 
“Dia buka hati saya jadi lebih mudah berkongsi perihal peribadi,” katanya.
 
Sementara itu, Elyssa berkongsikan pada awalnya mereka berkenalan atas dasar kerja sahaja. Katanya lagi, dia dan Aizat berkongsikan sifat yang sama iaitu suka makan.
 
“Aizat seperti rakan karib dan saya tak perlu berpura-pura. Kami pun berkongsi sifat sama seperti gemar makan.
“Dulu saya pernah temubual dia dan terus terang tak kenal dia sangat. Bila sudah borak rupanya kami tinggal dalam kawasan sama,” katanya.
 
Difahamkan, majlis pernikahan pasangan itu akan diadakan secara tertutup di E-Park, Puchong, Selangor dan majlia resepsi akan diadakan pada hari sama.
 
SUMBER :HARIAN METRO
 
Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment on "Aizat Amdan Kahwin 14 Ogos Ini. Pilih Pengurusnya Sendiri Sebagai Teman Hidup"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*