“Kaya Jam Ratus Rlbu Tp Tk Pakai Kereta Mewah ” Michael Ang Gel4rkan Iqbal P0ndan P3ncen.. Sekali Iqbal Mvla Bersvara

Usahawan dan bakal penyanyi, Iqbal Zulkefli tampil mempertahankan diri mengenai tudvh4n pengarah popular Michael Ang yang mendkwanya sengaja mencipta k0ntr0versi dan sengaja dibuat-buat untuk menarik perhatian ramai.

Antara isu yang dipersoalkan Michael adalah kenyataan Iqbal berhubung pilihannya tdak memiliki kereta mewah biarpun berkemampuan.

“Michael, ayat saya tdak suka kereta sporty. Baca betul-betul kenyataan saya. ]ika mahu dengar sedikit-sedikit, lebih balk tidak perlu bersembang terus.

Video Player

“Jika hlna sangat Honda Civic yang saya guna, saya boleh saja tunjuk kereta saya yang bawa pergi pasar RM1 juta saya beli tu. Inilah punca yang buatkan saya terpksa tunjuk segalanya,” katanya.

Michael menerusi sesi siaran langsung baru-baru ini mempertikaikan kenyataan bercanggah Iqbal mengenai kereta pilihan seperti yang pernah ditulis Iqbal di media sosialnya sebelum ini.

“Sekejap kau kata kau tk suka kereta walaupun kaya tapi pakai H0nda, tiba-tiba cakap kereta idaman Bentley RM3 juta. Apa kau pr0pa?

“Kalau nak kaya buat cara kaya betul bukan kaya imaginasi,” ujar Michael yang menyifat tindakan Iqbal seakan-akan memperb0d0hkan orang ramai.

Michael turut mempersoalkan perlakuan Iqbal yang siap berjam tangan mahal ketika dikunjungi jutawan k0smetik Datuk Seri Vida di kediamannya pada pukul 3 pagi Sabtu minggu lepas.

“Kalau aku orang datang pukul 3 pagi ketuk pintu, sempat sarung t-shirt je. Ini kau ada masa nak tangkap gambar nak tunjuk jam. Tunjuk kau kaya?

“DSV kata muka dia kusam, memanglah pukul 3 pagi. Tk sempat make up, dia kan hari-hari keluar muka dia make up. Bukan putih pun,” tambahnya.

Sehubungan itu, Iqbal memohon agar sutradara tersebut menghorm4ti dirinya dan enggan memanjangkan situasi tegang antara mereka.

“Saya menghorm4ti Michael Ang kerana itu saya langsung tdak menjawab makian dari awal saya viral sehingga hari ini, bertubi-tubi.

“Siapalah saya untuk menafikan kata-kata Mr. Michael Ang. Namun berpanjangan dan semakin memburvkkan saya tanpa berlandaskan cerita sebenar.

“Dengan rasa hormat, saya hanya mahu Michael horm4ti saya sebagai budak suara pondan kepit yang Michael katakan.

“Saya ingin horm4ti dunia industri, jaga limit namun siapa tahu begini perjalanan hidup saya.

“Saya cuba untuk tdak keluar lagu yang menjatuhkan industri muzik tanah air.

“Berikan saya peluang walaupun saya cedar saya bukan penyanyi dan bukan ingin bertanding dalam AM. Semoga Michael terus sukses,” getusnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Gempak

Be the first to comment on "“Kaya Jam Ratus Rlbu Tp Tk Pakai Kereta Mewah ” Michael Ang Gel4rkan Iqbal P0ndan P3ncen.. Sekali Iqbal Mvla Bersvara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*