Takkan Perangai Macam Haiwan, Hari-hari Tidak Penat Ker Meny1ndir, Rita Rudaini

Pelakon, Rita Rudaini memuat naik perkongsian hantaran status dia tidak ambil peduli dengan susulan kerajaan membenarkan aktiviti merentas negeri.

Jelas pelakon filem Mami Jarum itu, dia lebih mengutamakan kesihatannya ketika ini.

“Bagi aku tidak penting balik kampung, bercuti rentas negeri atau pun negara. Aku tidak batak (tidak ingin). Yang penting bagi aku sekarang kesihatan itu keperluan asas.

“Anda yang dapat rentas dan makan di restoran pun masih nak d3ngki dan busuk dengan aku? Anda memang lawak.

“Setakat dine-in, masuk pusat beli belah dan rentas apa lagi? Itu saja ‘nikmat’ yang boleh beri? Tidak hadaplah,” ujarnya.

Tambahnya, andai diberikan g4njaran syurga lebih bermakna buat pelakon berkenaan.

Luahnya lagi menerusi hantaran berbeza di Instastory miliknya, dia dihujani mesej oleh netizen berbaur sindiran dek tidak dapat berbuat demikian.

Semoga selamat pergi dan balik. Banyakan beristighfar. Kita saudara sesama Islam.

“Takkan per4ngai macam haiwan, hari-hari tidak penat ke menyindir,” luahnya lagi.

Sementara itu, katanya, biarpun rakan-rakan artis dan ahli keluarga lain sudah lengkap dua dos vaksinasi 14 hari, hubungan mereka tetap baik-baik sahaja.

Sumber : Utusan Online/ohmypress/24jam berita

sementara itu kawan rita.LANA ada berita baru,baca bawah

Berita rakyat Malaysia dibenarkan untuk rentas negeri bermula semalam (11 Oktober) menerima pelbagai re4ksi termasuklah pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri, Lana Nodin yang tampil memberikan pesanan buat netizen.

Lana Beri Pesanan

Melalui posting yang dimuatnaik di Instagram, dia berharap rakyat Malaysia tidak berpusu-pusu rentas negeri seperti dalam video yang dimuatnaiknya di Instagram.

“Harap-harap rakyat Malaysia yang boleh rentas tu, hopefully jangan macam ni yaa. Dulu yang suruh aku mereput duduk diam siap hal4u aku balik USA.

Sekarang bila aku balik USA kata biar aku dapat cv1 d pulak.. Haa ni turn korang pulak Yang Duk K3ji M4ki Aku.”- tulis Lana

Minta Artis Veteran & Artis ‘Lalang’ Jangan Sibvk Hal Orang Lain

Pelakon berusia 41 tahun ini turut meminta artis veteran dan selebriti yang bertal4m dua muka untuk tidak mencampvri perihal orang lain.

“Siap ada artis veteran dan sorang artis lalang ni konon kata dia artis, tapi seriously aku pun tak kenal tapi kononnya anggap diri tu baik dengan orang p0litik. Hari-hari sibuk, setiap masa sibuk upload pasal hal v4ksin!

Ko tu move on je la tak payah sibvk h4l orang. Berlakon je dalam drama tak payah buat drama, cukup dah drama p0litik. Orang industri pun melu4t la dengar citer ko hari-hari tak habis DISKR1MINASIKAN ORANG!!”- tegas Lana

Terdahulu, Murai.my pernah melaporkan berita mengenai Lana yang memb1das komen netizen selepas digelar freem4son kerana rasa w4s-w4s terhadap v4ksin C0vid-19.

“Anyway just because vaks1n ni aku masih was-was dah dicop antiv4ksin.. Pel1k sungguh pem1kiran orang sekarang.”- tulis Lana

gambar romantik lana dan hb handsome gila

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie)

Wow! Sexy Chef!,”- Bila Suami Lana Nordin Masuk Dapur, Lain Pula Yang Jadi Perhatian

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Nodin❤️David Mckienzie (@lananodinmckienzie)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://f-uh.com

Be the first to comment on "Takkan Perangai Macam Haiwan, Hari-hari Tidak Penat Ker Meny1ndir, Rita Rudaini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*