Akib4t Terlalu Rindvkan Siti Sarah, Lihat Apa Y4ng Terj4di Pada Shuib, Nenek, Atuk, Seb4k Melih4tnya

boleh tonton video di bawah sekali terkini di bawah ni..Rindu yang paling s4kit adalah rindu pada yang tiada ,doakan semoga shuib sekeluarga sabar dah tabah.Al fatihah untuk arw4h siti sarah tersayang.

Bidadari syurga saya pergi buat selamanya – Shuib

Kuala Lumpur: “Bidadari syurga saya pergi buat selamanya,” kata pelawak Shuib yang kehilangan isteri tercinta juga penyanyi, Siti Sarah Raissuddin, 37, selepas bertarung nyawa akibat c0v1d-19, hari ini.

Penyanyi itu menghembuskan nafas terakhir jam 5.13 pagi di Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM (HCTM), di sini, selepas ditidurkan pada 4 Ogos lalu.

Lebih menyedihkan, Sarah men1ngg4l dunia tanpa sempat menatap wajah bayi lelaki dikandungnya yang selamat dikeluarkan secara pembedahan pada Jumaat lalu.

Malah, impian Shuib dan anak-anak untuk menanti kepulangan Siti Sarah juga tidak kesampaian apabila penyanyi itu pergi buat selama-lamanya pada pagi, hari ini.

Perkongsian Shuib mengenai pemergian Siti Sarah cukup dirasai oleh seluruh rakyat Malaysia termasuk rakan-rakan artis.

Antara selebriti yang men1ngg4lkan ucapan salam takziah buat Shuib serta keluarga adalah Jep Sepahtu, Fad Bocey, Alif Satar, Mark Adam, Ayda Jebat, Ajak Shira, Maya Karin, Lah Ahmad serta ramai lagi.

Terdahulu, Siti Sarah dimasukkan ke h0sp1tal itu pada Rabu lalu selepas mengalami batuk teruk dan tahap oksigen menurun akibat j4ngk1tan c0v1d-19.

Siti Sarah yang h4mil tujuh bulan ketika itu kemudiannya ditidurkan sebelum pembedahan dijalankan bagi mengeluarkan bayi dalam kandungan.

Siti Sarah selamat melahirkan bayi lelaki diberi nama Ayash Affan.

Sarah dan Shuib sekeluarga disahkan c0v1d-19 sejak 27 Julai lalu.

Mereka sekeluarga menjalani ujian saringan selepas pembantu rumah disahkan positif v1rus terbabit.

Pasangan itu berkahwin pada 26 Februari 2011.

Hasil perkahwinan, pasangan ini juga mempunyai tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq m4tin, 6. HM

Bidadari syurga saya pergi buat selamanya – Shuib

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:https://f-uh.com/

Be the first to comment on "Akib4t Terlalu Rindvkan Siti Sarah, Lihat Apa Y4ng Terj4di Pada Shuib, Nenek, Atuk, Seb4k Melih4tnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*