5 Foto Pesona Kohinoor, Bekas Ratu Cantik Malaysia Yang Dit4han Polis Kerana D4d4h

Akhirnya teka-teki siapakah bekas ratu cantik Malaysia yang dit.ahan p0lis terjawab. Kohinoor Damodaran Kaittiani, 29, juga dikenali dengan nama Kohinoor Kaur didakwa di m4hk4mah majistret Petaling Jaya hari ini dengan menu.mbuk seorang p0lis dan penyalahgunaan d4d4h.

Dipetik dari NST, Kohinoor mengaku tidak bers4lah atas kedua-dua pertudvh4n itu di hadapan hakim Zhafran Rahim Hamzah.

Menurut kertas pertudvh4n, tertu.duh dida.kwa menggunakan keke.rasan dengan menu.mbuk Koperal Sharularifin Sarmadan dekat Jalan Universiti kira-kira jam 3 pagi, Khamis.

Pada yang tak mengenali, Kohinoor yang merupakan Miss Cosmopolitan World Malaysia 2015 dan finalis Miss Universe Malaysia 2015,  lihat beberapa foto Kohinoor, ternyata memang cantik dan menawan.

Foto: GLAM My

Foto: Facebook Kohinoor Kaur

 

Foto: Facebook Kohinoor Kaur
Foto: Facebook Kohinoor Kaur

Dia dida.kwa mengikut Seksyen 353 Kanun Kese.ksaan yang boleh membawa hukvman penj4ra maksimum dua tahun atau denda atau kedua-duanya jika sabit kes4lahan.

Dia juga ditu.duh menyal4hgunakan d4d4h berb4haya Tetrahydrocann4binol di ibu pejabat p0lis Petaling Jaya pada pukul 2 petang pada tarikh yang sama.

Foto: NSTP/ MOHD YUSNI ARIFFIN

Kesalahan itu termasuk di bawah Seksyen 15 (1) (a) Akta D4d4h Berb4haya 1952 yang memperuntukkan hukvman penj4ra maksimum lima tahun dan denda RM20,000 jika sabit kes4lahan.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Murai my

 

Be the first to comment on "5 Foto Pesona Kohinoor, Bekas Ratu Cantik Malaysia Yang Dit4han Polis Kerana D4d4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*