Tak dapat layanan VVIP, sambil men4ngis ini yg Nia Ramadhani cakap

Baru baru ini kec0h mengenai kisah Nia Ramadhani dan suami dita.han p0lis disebabkan penya.lahgunaan da.d4h. Akhirnya Nia membuka mulut terhadap kes penya.lahgunaan da.d4h yang menjeratnya.

Membuat Permohonan Maaf

Di petik dari CNN Indonesia, Nia secara khusus menyatakan permintaan maafnya kepada seluruh ahli keluarganya, sahabat, rakan-rakan dan semua pekerjanya.

Petang ini, izinkan saya dengan sepenuh hati untuk menyampaikan permintaan maaf yang mendalam kepada semua pihak yang berkenaan

Bukanlah Satu Contoh Yang Baik

via CDN

Sambil men.angis, dia juga turut mengatakan apa yang dia lakukan dalam k3s ini bukanlah contoh terpuji.

Saya, Nia Ramadhani Bakrie, mengakui bahawa apa yang saya lakukan bukanlah contoh terpuji. Sebagai manusia saya sedar bahawa saya harus memberi contoh yang baik untuk anak-anak saya dan orang-orang di sekeliling saya.

Nia berharap agar semua pihak dapat memaafkannya, terutama ibu bapa dan keluarga besarnya. Sambil men.angis, dia juga berharap agar anaknya dapat memaafkan tindakannya itu.

Memberi Kerjasama Kepada Pihak p0lis

via Kosmo

Nia mengatakan bahawa dia akan bekerjasama dan mengikuti proses undang-undang yang telah ditetapkan oleh pihak p0lis. Kenyataan Nia ini adalah yang pertama setelah dia ditan.gkap p0lis. Sebelum ini Nia dan suaminya, Ardi Bakrie telah ditan.gkap di atas kesalahan penggunaan da.d4h.

Disebabkan tek4nan kerja

Menurut laporan CNN Indonesia, pasangan suami isteri ini telah mengaku mengambil da.d4h sejak lima bulan lalu. Ketua Perhubungan Awam Polis Daerah Jaya Kombers iaitu Yusri Yunus memaklumkan hasil serbuan pihak berkuasa tempatan telah menemui da.d4h jenis sya.bu seberat 0.78 gram di kediaman Nia Ramadhani.

Nia dan Ardi mengakui mereka sudah menggunakan da.d4h selama lima bulan termasuk pemandu peribadinya. Polis turut merampas sejumlah barang bukti termasuk alat untuk mengh.isap sya.bu (bong). Nia mengakui mengambil barang itu kerana tekanan kerja yang banyak.

Sebelum ini, pihak berkuasa telah berjaya menahan pemandu peribadi Nia Ramadhani dan menemui sejumlah da.d4h jenis sya.bu di dalam kenderaan tersebut dengan anggaran harga kira-kira 1.5 juta Rupiah (RM431.82).

Cengkung wajah Nia

Dalam pada itu, netizen turut membongkar semula beberapa video dan foto keadaan terkini Nia Ramadhani yang kelihatan pu.cat dan ceng.kung sebelum dita.han pihak polis tempoh hari.

Penampilan Nia di majlis anugerah

Lebih mencuri perhatian umum apabila menyaksikan penampilan Nia Ramadhani di sebuah majlis anugerah yang telah berlangsung tempoh hari. Dalam majlis tersebut, Nia Ramadhani yang ditugaskan sebagai penyampai anugerah bergandingan bersama Raffi Ahmad itu kelihatan dia hilang fokus dan percakapannya juga kurang jelas kedengaran.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Murai my via trendingsgt.pw

 

Be the first to comment on "Tak dapat layanan VVIP, sambil men4ngis ini yg Nia Ramadhani cakap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*