Rebah ketika Beertugas. Punca permergiannya didedahkan

Pandemik C0vid-19 yang melanda negara ketika ini sememangnya amat membimbangkan. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran gelombang ketiga yang lebih ‘menggla’ sehingga kes positif harian mencecah empat angka.

Sudah pasti petugas barisan hadapan mengalami kepenatan yang berganda memandangkan perlu kembali mengawal penul4ran ini daripada terus merebak.

Namun, siapa sangka, dalam kekalutan mereka memberikan perkhidmatan yang terbaik, ada di antara mereka ‘gvgvr’ ketika sedang bertugas.

Menerusi satu perkongsian tular di media sosial pagi tadi, seorang petugas kesihatan yang juga pemandu ambulans telah reb4h dan meninggl dunia.

m4ngs4, Ahmad Zamri Sulaiman, 54 meninggl dunia dipercayai kerana terlampau penat selepas menghantar pes4kit C0vid-19 ke h0sp1tal.

Namun begitu, belum ada sebarang kesahihan berkenaan berita tersebut dan hanya tular di media sosial. Walau bagaimanapun, perkara tersebut pastinya menduk4citakan kerana seorang pentugas barisan hadapan telah tumbang ketika khidmatnya masih diperlvk4n.

Salam takziah buat keluarga

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah men1ngg4lkan komen diruangan Facebook sumber dengan menitipkan salam takziah buat ahli keluarga m4ngs4 dan mendoakan r0h frontliners tersebut ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Semoga ditempatkan dalam kalangan orang beriman

Murni tugas yang disempurnakan sebelum ‘pergi’

Sumber: Viral Perak via mediabawang

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!  

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "Rebah ketika Beertugas. Punca permergiannya didedahkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*