’24 Jam Tak Makan, Jer1t Orang Tak Dengar’ – Gadis Kongsi Det1k Cem4s Terkunci Dalam Tandas

Di Twitter, seorang gadis yang dikenali sebagai Atieqah Roslan, berkongsi det1k cem4s apabila dirinya terper4ngkap di dalam tandas selama 24 jam.

Kejad1an tersebut dipercayai berlaku di salah sebuah bilik hotel ketika gadis itu sedang menjalani temp0h kuarantin ek0ran wab4k C0vid-19.

Menurut Atieqah, dia telah terper4ngk4p di dalam tandas tersebut setelah selesai mandi pada pukul 10 malam. Meskipun telah puas men0lak dan mengumpil pintu berkenaan menggunakan barangan dalam tandas tersebut termasuk sebatang besi, usahanya itu ternyata gag4l juga.

Disebabkan tandas berkenaan tidak mempunyai sistem pengudaraan yang baik, Atieqah terp4ksa berpan4s dan membasuh muka beberapa kali sehingga waktu pagi. Tambahnya, dia turut memanggil petugas barisan hadapan yang menghantar makanan ke setiap bilik namun, tiada seorang daripada mereka mendengar sahut4n itu.

Setelah 24 jam tidak makan dan tenaga semakin berkurangan, Atieqah masih tetap mencuba untuk membuka pintu berkenaan. Ujarnya lagi, beberapa orang petugas telah datang memberikan bantuan buatnya selepas menyedari makanan serta bunga yang dikirim oleh rakan-rakan tidak dius1k depan pintu bilik. Atieqah turut memberitahu yang dia sudah dipindahkan ke bilik yang lain selepas ins1den tersebut berlaku.

Sumber: Atieqah Roslan

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : http://www.penmerah.dnqj.my/

 

Be the first to comment on "’24 Jam Tak Makan, Jer1t Orang Tak Dengar’ – Gadis Kongsi Det1k Cem4s Terkunci Dalam Tandas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*