“Tak Mengapalah Mummy…Kebenaran Pasti Datang, Kebenaran Pasti Menjelma” – Anak Lelaki Pengasas Dnars

Anak lelaki kepada pengasas kosmetik Dnars allahy4rh4m Faziani r0hban Ahmad, Mohamed Aqbar Hakim Jasman reda dengan ujian menimpa dirinya.

Perasaan tersebut digambarkan Aqbar menerusi sebuah posting di laman sosial Instagram (IG)nya, sehari sebelum kesnya dibicarakan.

“Mummy…abang minta maaf kerana belum sempat melawat Mummy selepas abg dibebaskan p0lis. Peguam tidak benarkan abang pergi jauh dari kawasan ni, kerana bila-bila masa akan did4kwa di mahk4mah.

“Mummy, esok abang akan did4kwa di mahk4mah Jalan Duta. Mummy jangan risau .Abang akan steady untuk hadapi semua cabaran ini,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mummy…abg minta maaf kerana belum sempat melawat Mummy selepas abg dibebaskan polis. Peguam tidak benarkan abg pergi jauh dari kawasan ni,kerana bila2 masa akan didakwa di mahkamah. Mummy, esok abg akan didakwa di mahkamah Jalan Duta.Mummy jangan risau.Abg akan steady untuk hadapi semua cabaran ini.Semua orang berdiri belakang abg.Semua sahabat2 Dnars ada dikiri kanan abg.Semua ahli2 keluarga Mummy berdiri belakang abg.Kawan yang betul-betul kawan support habis-habisan..Tak mengapalah Mummy, kebenaran pasti datang.Keadilan pasti menjelma.Cahaya keadilan sudah mulai kelihatan walaupun sayup2 di hujung terowong.Arwah baik ramai sayang. . Al-Fatihah untuk bondaku tersayang.

A post shared by RohbanGroup®️ (@iqbarhakim_j) on

Bagaimanapun anak sulung daripada tujuh beradik itu bersyukur kerana ahli keluarga dan sahabat berdiri teguh dibelakangnya memberikan sokongan serta semangat.

“Semua orang berdiri belakang abang. Semua sahabat-sahabat Dnars ada di kiri kanan abang. Semua ahli-ahli keluarga Mummy berdiri belakang abang.Kawan yang betul-betul kawan support habis-habisan.

“Tak mengapalah Mummy, kebenaran pasti datang. Keadilan pasti menjelma. Cahaya keadilan sudah mulai kelihatan walaupun sayup-sayup di hujung terowong. arw4h baik ramai sayang.

“Al-Fatihah untuk bondaku tersayang,” tulisnya.

Aqbar, 20, didakwa di Mahk4mah Maj1stret Kuala Lumpur, pada Rabu atas pertuduhan mengvgut bapa tirinya melalui WhatsApp.

Dia bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertudvhan terhadapnya dibacakan di hadapan Majistret S Mageswary.

Tertuduh did4kwa men4kutk4n secara jen4yah terhadap bapa tirinya, Ahmad Shah Rizal Ibrahim, 43, dengan ugvtan hendak menyebabkan kem4tian iaitu dengan menghantar pesanan ringkas melalui aplikasi WhatsApp dibaca: “Papa igt deh kalau adik ore m4ti, ore g p4ncung belako”.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Gempak

 

Be the first to comment on "“Tak Mengapalah Mummy…Kebenaran Pasti Datang, Kebenaran Pasti Menjelma” – Anak Lelaki Pengasas Dnars"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*