Ini RUPANYA kereta mewah arwh Abam dan ada 9 BUKTI yg istri abam di buat mcm ti4da erti?

based on videos yang i tengok dalam utube mengenai arw4h (masa hidup & dah meningg4l)

1. arw4h anak mak sangat. sebab dunia arw4h hanya dengan mak. kakak dah kawen, adik2 ada hal sendiri. mak arw4h siap cakap yang mak seorang yang manja, masa suami (bapak tiri arw4h hidup) arw4h bapak selalu tido tepuk2 mak. then bila arw4h bapak men1nggal, arw4h abam yang take over. tapi xsure la even sampai arw4h abam kawen pon mak manja mcmtu. so kat sini boleh tau arw4h terlalu sayangkan mak sangat.

even mak arw4h pon pernah mention pasal hal adek beradik kt arw4h, tp arw4h bekap cakap xpela mak. so kat situ dah nampak peel adik beradik arw4h yer

2. manjakan adik2. even adik nak beli air pon, pow dengan arw4h.

3. beli tanah & buat rumah siap bina 4 bilik (saiz & perabot yang sama). Ali mention yang arw4h cakap if 1 day dorang meremp4t bangs4t, balik la ke rumah arw4h yang arw4h dah sediakan bilik untuk dorang.

4. based on IV reporters dengan Ali:

a. Ali dok mention pasal peribadi arw4h yang baik dengan mak, adik beradik n orang luar. hal balu arw4h xsebut pon. if ada, pasal anak je.

b. dalam IV dengan HMetro pon, Ali bukak stor/almari, tunjukkan barang2 arw4h siap tengah plan nak let go ke mcmana barang arw4h. xde langsung ayat nak refer to kakak ipar ke apa. as if baIu arw4h xde hak atas barang arw4h.

c. sama jugak mcm kereta. Ali cakap nak bg kat anak arw4h bila dah besar if dorang mampu tanggung kereta tu. dah jadik tukun kot kalo tggu sampai budak tu beso. lgpon kete bukan ada insurans ke, so kalo men1nggal bukan kira burn ke xpayah bayar. (i xpaham bab nie, mohon uols yang expert explain)

d. time kt Meletop pon Ali cakap rumah tu balu boleh duduk. tp if balu kawen lain jangan pisahkan anak arw4h dengan dorang. waris kuat family dorang sebab keturunan lelaki pertama syed syarifah.

5. IV DTL, baIu arw4h mention die nak guna kereta, memula dorang xbg. then bila baIu cakap nak bawak anak g kinik dorang bagi. tapi bila baIu nak bawak balik umah family baIu, dorang buang roadtax kereta. hp arw4h kakak die ambil. wallet xtau siapa yang ambil. sbb kualiti video DTL nie hauk, pakai headphone pon xberapa clear.

conclusion nya :

kesian baIu arw4h, sebab i tgk dalam rancangan Jom Berbuka arw4h mention wife die orang yang lurus & xbanyak cakap. so masa 1st tahu arw4h men1nggal i banyak bukak video arw4h so i dah agak perkara ini (rebut harta) akan jadik. sebab arw4h sangat manjakan adik beradik. kategori adik beradik parasit di kalangan meleis nie mmg fofular sebab mmg ada di kalangan kita. so xheranla if adik beradik arw4h hadap dengan reta arw4h. nak pulak sekarang dorang kene jada mak, lg la dorang nak duit tu utk kegunaan mak dorang kan.

credit netizen luvly_snow8608

in1 pula screen sh0t

 kereta mewah abam adalah velfire

boleh tengok full video di bawah

dan baca komen2 netizen yang banyak itu

‘Budaknya jenis lurus. Tak wajar dia dilayan seperti itu” – Sepupu B4lu Abam Ger4m Dgn Ali Kata Kakak Ipar Bin4tang

Terlajak perahu boleh berundur, terlajak kata buruk padahnya!

Ketelanjuran kenyataan Ali Puteh ‘bin4tangkan’ kakak iparnya itu telah mengundang kem4rahan ramai pihak, sebagai ahli keluarga, sudah semestinya Akhi Fairuz tidak boleh terima kerana dia kenal sikap sepupunya itu.

Deleted? Damage is done bro!

Katanya, Hidayah itu seorang yang lurus bendul, jadi kalau diperhatikan apabila ditanya sudah semestinya akan dijawab.

Tapi dakwaan Ali kata dia g1la harta sampai labelkan kakak ipar sendiri hati bin4tang itu telah sangat ketrlaluan.

Akhi akui, tindakan Aliff Syukri itu agak mel4mpau, tapi sikap cepat buat andaian Ali itu lagi ketrlaluan.

Kalau diam4ti betul-betul, Hidayah ini memang jenis ‘lurus’ sikit orangnya sebab arw4h Abam sendiri pernah mengaku dalam satu program ni pasal isterinya itu. Katanya dia suka usik isterinya sebab lurus sikit.

Ada masa terluang tengok lah ni, tiba-tiba rasa seb4k.

VIDEO:

Saya sebenarnya suka kacau dia sebab dia sebenarnya lurus” – arw4h Abam

Kredit: http://penakita.pw/

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Tubeviral

 

Be the first to comment on "Ini RUPANYA kereta mewah arwh Abam dan ada 9 BUKTI yg istri abam di buat mcm ti4da erti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*