“We Really Miss Her,” Sharifah Shahira K0ngsi F0to 20 Tahun Lalu, Cerita Kenangan Sama Arrwah Ary Malik

e-SSM Portal

Pelakon dan penyampai radio, Sharifah Shahira atau sinonim dengan panggilan Shiera Ijoy ada memuat naik sekeping foto di akaun Instagram miliknya.

Kongsi ibu kepada 5 orang cahaya mata ini telah mengimbau kembali kenangan bersama rakan pelakon, Azah Aziz dan arwah Ary Malik kira-kira 20 tahun yang lalu.

“Bila kawan kluarkan gambo lama kami Ooooo macam tu kejadian kami

“Tapi yang penting rumah tangga Azah dekat canada dah 25 tahun tahniah

@azahmontreal happy anniversary 25 years

“Selama duk sana takde drama…yang buat drama orang malyasia kita Ada je bagi panas Be happy jangan sak1tkan hati

“Love you alls gaissssss Ni tahun 2000 semua dah beranak ye..ye @tallisya720 dah 2 tahun

“Arwah Arry je rasanya lum bersalin..but we really really miss her..positive vibes sokmo …nak sedekah …silakan..nak komen…gad0h go ahead…tu hak kamu….kamu je yg terbaik,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila kawan kluarkan gambo lama kami Ooooo macam tu kejadian kami Tapi yang penting rumah tangga Azah dekat canada dah 25 tahun tahniah @azahmontreal happy anniversary 25 years Selama duk sana takde drama…yang buat drama orang malyasia kita Ada je bagi panas Be happy jangan sakitkan hati Love you alls gaissssss Ni tahun 2000 semua dah beranak ye..ye @tallisya72 dah 2 tahun Arwah Arry je rasanya lum bersalin..but we really really miss her..positive vibes sokmo …nak sedekah …silakan..nak komen…gadoh go ahead…tu hak kamu…kamu terbaik….jangan sombong sangat ye

A post shared by Shiera Al-Khaired (@shieraijoy) on

Dalam pada itu, peminat turut mendoakan agar roh arw4h dicucuri rahmatNya.

Sekadar infomasi, Shiera telah memulakan karier lakonan sekitar tahun 1993 menerusi filem pertama lakonannya berjudul Imigran.

Arw4h Ary tau nama sebenarnya Nurita Maliha Aryanee Abdul Malik telah men1nggal dunia pada 28 Februari 2017 akibat menghidap peny4kit k4nser ov4ri.

 

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: KL Press via Catatan Terakhir

 

Be the first to comment on "“We Really Miss Her,” Sharifah Shahira K0ngsi F0to 20 Tahun Lalu, Cerita Kenangan Sama Arrwah Ary Malik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*