“Tak Pernah Terfikir Yang Saya Akan Nampak Cantik Satu Hari Nanti” – Enot

0
156

Memiliki kulit wajah yang cantik dan mulus merupakan semua impian kaum wanita.

Di akaun Instagram milik pelakon senior, Enot ada berkongsi beberapa keping gambar wajahnya yang terkini.

“Assallamualaikum Alhamdulilah bersyukur dgn apa yg Allah beri, x pernah trfikir yg sy akan nmpk cntk one day(perasan cntk hehehe)

“yg paling x caya kulit muka sy nmpk bertambah cntk dan muda ( statement mcm mntk tampor )sbb apa kt nk cntk kena bersih dr dlm baru terbit kat hati u all!! giteww!!

“jd nak tggu lama2 wat apa ! cer try TUYUS di bkn saja jus yg untk mnurunkan berat bdn tp mbantu mbtlkan organ dalam kt betsihkan darah kt buang toxic dlm bdn kt!

“sbb tu akk sebut cntk luar cntk dlm baru sekata! nahhh tggu apa lg??,” tulisnya sambil memberikan kredit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assallamualaikum Alhamdulilah bersyukur dgn apa yg Allah beri, x pernah trfikir yg sy akan nmpk cntk one day(perasan cntk hehehe)yg paling x caya kulit muka sy nmpk bertambah cntk dan muda ( statement mcm mntk tampor 😁)sbb apa kt nk cntk kena bersih dr dlm baru terbit kat hati u all!! giteww!! jd nak tggu lama2 wat apa ! cer try TUYUS di bkn saja jus yg untk mnurunkan berat bdn tp mbantu mbtlkan organ dalam kt betsihkan darah kt buang toxic dlm bdn kt! sbb tu akk sebut cntk luar cntk dlm baru sekata! nahhh tggu apa lg?? Dm akk atau wassap 0172527834 !! kt bg harga promosi hr raya smpi hjg bulan ok.. so yg berminat bole booking2 Awal2 na! bila dah flawless+ slim + sihat nak g mane2 pun. senang xadalah nk mngadu skit kaki,perut ketat sbb bloted, muka kusam klu g jln kat panas x pyh nk takut lg dah Dgn TUYUS sume ok!! tggu apa lg CARGAS!!! #tuyus #tuyusteamenot

A post shared by ENOT (@enot_78) on

 

Dalam pada itu, peminat juga memuji wajah pelakon berusia 40 tahun itu yang kelihatan cantik dan ayu.

Terdahulu, Enot pernah dikatakan mengh1dap peny4klt k@nser usvs pada 3 tahun lalu.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: Instagram Enot via MH

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here