Individu Ini Dakwa Gelaran Datuk Seri Suami Heliza Helmi Adalah P4lsu?

Tiada angin tiada ribvt, tiba-tiba je tul4r di media sosial mengenai perkongsian oleh seorang pengguna yang membuat pended4han tentang suami kepada penyanyi dan aktivis kemanusiaan, Datin Seri Heliza Helmi iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Menerusi hantaran tersebut, individu berkenaan telah memuat naik status mendakwa suami Heliza iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman menggunakan gelaran Datuk Seri p4lsu.

Difahamkan, gelaran Datuk p4lsu bermaksud gelaran yang dibeli dan bukan dianugerahkan dari mana-mana Istana.

Suami Heliza Helmi kant0i pakai datuk sc4m!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahadi BZ | President AUF🌕MBZ (@mahadibz)

Meninjau di ruangan komen, hantaran tersebut telah mendapat pelbagai respon daripada orang ramai yang rata-ratanya terkejvt dan simpati dengan nasib pelakon Bukan Cinta Malaikat itu yang turut tert1pu.

Malah, apa yang lebih mengejvtkan apabila ada segelintir netizen yang mendakwa sudah lama mengetahui perkara tersebut kerana pernah bekerja di bawah suami Heliza.

Namun, ada juga yang bersel0roh dengan menggelar mereka sebagai penvnggang agama kerana sering men4yang kemewahan tetapi akhirnya men1pu.

Malah, ada seorang individu mengaku bekerja di bawah suami Heliza mendakwa dia sudah lama tahu tentang perkara tersebut. Dalam pada itu, ada yang mendakwa gelaran sahaja p4lsu tetapi perniagaan yang dijalankan adalah ‘legal’.

Setakat ini, Heliza dan Mahadi masih belum tampil memberikan penjelasan.

Sumber: Facebook Bomoh Bursa

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Rotikaya, beautifulnara