Setahun Tak Berhubung, Iqbal Ambil Keputusan Jumpa Vida, Mahu Berbaik Semula!

Usahawan sensasi, Datuk Seri Vida akhirnya mengambil keputusan untuk kembali berbaik dengan bekas pengurus peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkelfi selepas hampir setahun difahamkan tidak bertegur sapa.

Vida menerusi Instagram memuat naik video sedutan pertemuan mengejvt mereka dan akui kini mahu membuka lembaran baru terhadap apa yang pernah berlaku di antara mereka sebelum ini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)

“Dengan segala kontr0versi yang berlaku antara saya dengan Iqbal biarlah berlalu dan buka lembaran baharu.

“Setiap yang berlaku ada hikmahnya dan ada perancangan Allah yang lebih baik. Setiap apa yang berlaku saya redha l, berserah dan saya harap pertemuan kali ini dapat memperbaiki kembali jalinan ukhwah yang telah lama terbina,” tulisnya.

Vida pada masa sama mahu perbaiki diri dan berdoa agar apa yang dilakukan dapat melimpahkan rezeki yang lebih baik.

“Saya maafkan segala k3s1lapan dan masing-masing perbaiki diri. Saya nak berbaik dengan semua orang semua rezeki saya semakin lancar,” tulisnya lagi.

Sementara itu, Iqbal yang juga usahawan turut memuat naik video sama sambil menddahkan dia sanggup mengalah sekaligus mahu menjalin hubungan baik dengan penyanyi lagu I Am Me itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ahmad Iqbal Zulkefli (@ahmadiqbalzulkefli)

“Setelah setahun tidak berhubung dengan Dato Seri Vida. Kali terakhir kami berbicara baik pada bulan September tahun lepas. Biarlah saya mengalah dan dim4rahi asalkan kami tidak hidup bermusvhan.

“Ada yang ingat ini drama buat-buat? Untuk marketing? Tidak sama sekali. Jika ada yang perasan, lima tahun lepas kisah saya dengan Dato Seri Vida pernah viral.

“Cuba baca, kenyataan saya tetap tidak berubah. Tidak mungkin drama ini diatur sejak lima tahun lalu lagi betul?,” tulis Iqbal menerusi ruangan kapsyen.

Malah dia turut mengakvi merakam video pertemuan bagi mengelakkan f1tnah dan spekulasi yang bukan-bukan.

“Saya takut jadi f1tnah lain kan dikata saya datang bawa sih1r, saya rekod awal-awal hal sebenar. Apapun komen baik buruk, pendapat kalian, saya terima,’ tulisnya.

Video yang kini sudah pun menerima hampir 12,000 tanda suka itu merakamkan Iqbal yang hadir ke sebuah premis makanan tanpa pengetahuan Vida secara peribadi.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : MH