“After Long Break, Finally I’m Back..” Kongsi Foto Terbaru, Netizen Minta Sakinah Bertavbat

Lama tak mendengar cerita berkaitan selebriti popular, Sharifah Sakinah apabila sebelum ini memutuskan untuk ke luar negara bagi mendapatkan rawatan peny4kit berkenaan masalah berkaitan mental yang dihadapi.

Kini, Sharifah Sakinah memaklumkan telah kembali ke set pengambaran drama apabila memuat naik foto terbaru dengan kapsyen menyatakan hal tersebut.

Kembali ke set pengambaran

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah tindakannya yang menyertakan sekali gambar sedang berendam di dalam tab mandi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah)

Harap dapat terima teguran

Perkongsian tersebut telah menerima pelbagai komen daripada netizen yang dilihat menasihati aktres berkenaan supaya lebih berhati-hati dalam memilih gambar yang ingin dimuat naik.

Mereka juga seperti biasa menegur penampilan pelakon berkenaan yang dilihat agak tidak sopan terutamanya bergelar wanita Melayu Islam.

“Dunia akhir zaman”

“Tubuh dijadikan bahan tontonan umum”

Terdahulu, pelakon drama bers1ri Girlfriend Aku Dari ner4ka ini telah terbang ke luar negara untuk merawati peny4kit Attention-Deficit Hyperactivity Disorder atau ADHD yang dihidapinya sekitar pertengahan tahun ini.

Namun, selepas beberapa bulan berada di sana, dia dilihat sudah kembali ke Malaysia dan akan memulakan semula pengambaran.

Sumber: Instagram Sharifah Sakinah

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SK Press

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my/