“Banyak Betul Putar Belit K0 ye Sajjat” Akhirnya Sepupu Sajjat B0ngkar Semua Yang Terjadi

Temu bual yang dilakukan oleh selebriti Harith Iskander dengan usahawan k0ntr0versi Nursaj4t atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman sememangnya masih hangat dibualkan oleh warganet.

Temu bual bersama Sajjat

Dalam temu bual yang bersiaran langsung di Facebook selebriti berkenaan, Sajjat ada menceritakan kr0n0logi yang terjadi dalam hidupnya berhubung beberapa isu sehingga dia mengambil tndakan melarikan diri ke luar negara.

Sajjat putar belit fakta

Walau bagaimanapun, dalam temubual bersama usahawanTrang3nder itu, ada pihak yang kurang setuju denganpendedahan yang dibuat oleh Sajjat.

Menurutnya, saj4t telah memutar belitkan fakta dan menjelaskan lsum4hk4mah berkaitan k.es penlpuan dengan cara yangSalah.

Hal ini dimaklumkan sendiri oleh sepupunya iaitu Nurnilam Sari di laman Facebook. Dia yang dikatakan menjadi ‘mngsa’ k.es yang melibatkan Sajjat telah tampil membangkang apa yang diperkatakan oleh usahawan itu.

Rasa tk adil kerana Sajjat dah disahkanBersalah

Tk hanya itu, Nurnilam Sari dan seorang lagi individu yang terlibat dalam kesPenlpuan yang dilakukan Sajjat dikenali sebagai Nurwati Husin bercadang untukMenyaman Harith Iskander berhubung temubual yang dianggap berat sebelah.

AkanSaman Harith Iskander kerana benarkan bercakap lsu m4hk4mah

“Tk sebelah mana-mana pihak”

Walau bagaimanapun, Harith Iskander menerusi laman Facebooknya telah menulis bahawa dia sama sekali tdak berpihak kepada mana-mana individu.

Dia cuma mahu rakyat Malaysia mendengar sendiri apa yang diperkatakan Sajjat dari mulutnya sendiri tnpa perlu percaya 100% apa yang diucapkan.

Terdahulu, temubual selebriti berkenaan dengan usahawan k0ntr0versi tersebut telah mencetuskan ‘g0sip’ baru apabila Sajjat secara terang-terangan mengaku bahawa dirinya adalah seorangTransgnder.

Dalam temubual itu juga, dia ada menceritakan berkenaan ke.sm4hk4mah yang dilaluinya dimana dia kalah salam ke.sSaman tersebut dan perlu membayar ratusan ribu ringgit.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:@KLMENJERIT

Be the first to comment on "“Banyak Betul Putar Belit K0 ye Sajjat” Akhirnya Sepupu Sajjat B0ngkar Semua Yang Terjadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*