Video Aliff Aziz tayang ‘4nu’ tul4r lagi! Bella Astillah tak pandang zaman j4hil suami – “Waktu itu hati dia mungkin but4”

KEC0H lagi di Twitter dengan dua video pendek memperlihatkan seorang lelaki mirip penyanyi Aliff Aziz melakukan aksi tidak seno.noh di dalam tan.das tersebar sejak Sabtu lalu.

Tampil mengenal pasti identiti lelaki berkenaan, pelakon Bella Astillah atau Dayang Nabellah Awang Astillah bagaimanapun memberitahu bahawa video itu dirakam ketika suaminya masih ja.hil tentang agama.

“Video tu dah sangat lama yang sudah terjadi di masa lalu, saya tak nak tahu dan tak nak tengok pun zaman ja.hil dia. Waktu itu hati dia mungkin bu.ta.

Seorang netizen berkongsi video lelaki yang dipercayai mirip Aliff.

“Sekarang ini dia sedang cuba yang terbaik untuk berubah ke arah kebaikan secara perlahan-lahan. Tapi masih ada yang ingin menja.tuhkan dia.

“Mungkin sebab tak senang dengan kebahagiaan dan perubahan Aliff… Wallahualam,” kata pelakon berusia 27 tahun itu ketika dihubungi mStar.

Sebelum ini, dua klip video yang berdurasi keseluruhan hampir dua minit yang memperlihatkan dengan jelas wajah penyanyi lagu Sayang Sayang itu menunjukkan kema.luannya dimuat naik oleh seorang netizen sehingga menjadi perbualan han.gat di laman Twitter.

Mungkin sebab tak senang dengan kebahagiaan dan perubahan Aliff.

BELLA ASTILLAH

PELAKON

Sehingga kini, video yang memperlihatkan Aliff tanpa seurat benang itu mendapat lebih 20, 000 ribu tontonan, 600 ulang kicau (retweets) dan hampir 1, 200 tanda suka.

Dalam pada itu, Bella yang juga seorang penyanyi memberitahu dia dan keluarganya akan terus mendoakan yang terbaik dan memberi sokongan tanpa henti kepada suaminya.

“Bagi saya sekarang, perkara yang jauh lebih penting adalah saya dan keluarga akan terus mendoakan yang terbaik dan tidak akan berhenti memberikan sokongan 100 peratus kepada dia,” ujarnya.

Bella dan Aliff mempunyai dua orang anak.

Aliff kembali ke pangkuan isteri dan anak-anak di Malaysia pada Disember tahun lalu selepas dua tahun menetap bersama keluarganya di Singapura.

Bella berkahwin dengan Aliff pada 9 September 2016 dan mereka dikurniakan dua cahaya mata Muhammad Ayden Adrian, 3, serta Ara Adreanna yang kini berusia setahun.

Pasangan ini pernah bercer4i pada pada 16 Mei 2019 selepas Aliff beberapa kali kan.toi berlaku cur4ng namun rujuk kembali ketika Bella dalam tempoh edah. 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Mstar

 

Be the first to comment on "Video Aliff Aziz tayang ‘4nu’ tul4r lagi! Bella Astillah tak pandang zaman j4hil suami – “Waktu itu hati dia mungkin but4”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*