Hafidz Roshdi Pertahankan Siti Elizad Selepas Digel4r M4ndul & Tidak Solat

Pelakon Siti Elizad akui men4ngis dan berasa teramat sed1h dengan tud.uhan seorang netizen yang menggelarkan dirinya man.dul serta dih1na dengan kata-kata kes4t di ruangan komen sebuah hantaran portal hiburan.

Elizad Sedih Dif1tn4h Netizen

Bukan itu sahaja, malah Elizad atau nama sebenarnya Siti Elizad Mohamad Sharifuddin, 37 turut ditu.duh secara terbuka oleh netizen berkenaan yang dikenali sebagai Zain Rashdan kononnya pelakon yang juga penyampai radio Sinar FM itu tidak menunaikan solat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELIZAD SHARIFUDDIN (@elizadsharifuddin)

Berikutan itu, Elizad yang terkesan dengan komen tersebut nekad membuat lap.oran polis di Balai Polis Bukit Jalil. Di laman Instagram, Elizad turut berkongsi beberapa tangkap layar komen netizen tersebut beserta laporan polis yang dibuat.

Hafidz Ded4h Elizad Sering Solat Di Set Penggambaran

Dalam pada itu, meninjau ke ruangan komen pelakon Hafidz Roshdi bertindak mempertahankan rakan selebritinya itu selepas Elizad ditu.duh tidak solat. Ded4h Hafidz ketika terbabit dalam set penggambaran yang sama, dia sering kali terserempak dengan Elizad setiap kali tibanya waktu solat. Malah ketika itu, Elizad sudah mengambil wudhuk dan bersedia untuk menunaikan solat.

“saya just nak bagitau masa saya shooting dengan kak elizad everytime masuk waktu solat je mesti terserempak dengan dia , dia dah siap amik wudhu and bentang sejadah ready nak solat itu je nak bgtau sekian terima kasih” dedah Hafidz

Rata-rata peminat dan rakan-rakan selebriti menitipkan kata-kata semangat buat Elizad selain mendoakan agar pelakon ini dikurniakan seorang cahaya mata kelak.

Difahamkan, Elizad bakal mengambil tind.akan undang-undang terhadap individu berkenaan. Terdahulu, Elizad mengalami kegu.guran selepas menjalani rawatan kesuburan in-vitro (IVF), Oktober tahun lalu.

 

Sumber : Murai my

 

Be the first to comment on "Hafidz Roshdi Pertahankan Siti Elizad Selepas Digel4r M4ndul & Tidak Solat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*