Nyarls Gvgur Sebab Sik4p Individu T4k Bertanggvngjawab, Nabil Mahir K0ngsi Ke4daan Ayda Jebat Waktu Awal Keh4milan

Pada 28 April lalu, pasangan suami isteri Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah mengumumkan berita gembira bahawa tidak lama lagi mereka bakal menimang cahaya mata pertama.

Berita itu telah disahkan sendiri oleh Ayda di laman Instagram miliknya dan memohon supaya semua peminat dapat mendoakan kandungannya yang sudah memasuki usia empat bulan.

Namun, dalam kegembiraan mengenai berita tersebut telah terselit satu situasi yang mana dikatakan Ayda nyaris kegvgvran ketika awal keh4milannya sebelum ini.

Itu semua disebabkan berita keh4milan tersebut tersebar terlebih dahulu sebelum mereka berdua mengesahkannya sendiri.

Menerusi posting terbaharu Nabil di laman Instagram miliknya, beliau memberitahu bahawa penul4ran berita berkenaan bermula daripada seorang wartawan sebuah portal hiburan yang secara terbuka menulis tentang keh4milan Ayda tanpa persetujuan dan pengetahuan mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir)

“This is the story, Ayda bleeding selepas portal yang tak bertanggungjawab keluarkan news tentang keh4milan ayda. As you guys know, Ayda bekerja dengan banyak big brand. Belum sempat Ayda & @xenoentertainment susun jadual (kerja diselang seli dengan rehat bersesuaian dengan keadaan wanita yang h4mil di peringkat awal), berita dah tersebar dengan mengejut, jadual bertambah padat dalam tempoh masa yang singkat. Back to back.”

Tambah Nabil, Ayda turut dicucuk beberapa kali ketika di tahan di sebuah h0sp1tal sehingga membuatkan Nabil sendiri tidak sampai hati melihatnya.

Rata-rata pengikut mereka di Instagram terkejut dengan berita tersebut dan turut mendoakan semoga Ayda terus kuat demi anak dalam kandungan.

Walaupun berita yang tular sebelum ini sememangnya benar belaka, ada lah lebih baik sekiranya ia disahkan sendiri oleh tuan empunya badan sebagai tanda kita menghorm4ti mereka.

Sumber:Instagram Nabil Mahir

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon 

Sumber : http://www.dnq.pw/

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "Nyarls Gvgur Sebab Sik4p Individu T4k Bertanggvngjawab, Nabil Mahir K0ngsi Ke4daan Ayda Jebat Waktu Awal Keh4milan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*