“Dah Besar anak, Manis mukanya. Nak Sama Tinggi Dengan Papa.” Naqiu Sambut Hari Lahir Anak Sulung, Raih Perhatian Ramai!

Sejak muncul juara Gegar Vaganza musim ke-6, nama Naqiu kembali meniti di bibir peminat seni tanah air. Bahkan, tawaran menyanyi diterimanya tidak putus-putus. Terbaru, dia dilihat berkongsi beberapa video menjalani penggambaran berlakon dalam drama.

Wajahnya yang ‘awet muda’walaupun sudah miliki lima orang cahaya mata. Tidak hairanlah apabila ramai yang memuji cara penyanyi ini menjaga penampilan diri memandangkan usianya baru 35 tahun.

Terbaru, Naqiu atau nama sebenarnya Wan Naqiuddin Mohd Najib memuat naik gambar dan video sambutan hari lahir anak sulungnya yang bernama Putri, 9 tahun.

Dalam perkongsian tersebut, Naqiu menitipkan ucapan yang cukup menyentuh hati.

Putri, anak sulung hasil perkongsian hidup Naqiu dan isterinya, Hanisah Zuhari.

Menurut Naqiu, kehadiran anaknya dalam rumah tangga mereka telah mengajarnya erti tanggung jawab seorang bapa.

Dalam masa yang sama, naqiu mengharapkan anaknya itu menjadi anak yang baik selain dapat menjadi contoh serta menjaga adik-beradik yang lain dengan baik.

Sambutan hari lahir anaknya itu dibuat secara sederhana dengan kehadiran mereka sekeluarga. Namun kemeriahan tetap terasa apabila mereka beramai-ramai menyanyikan lagu selamat hari jadi buat Putri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naqiu Mohd (@thisisnaqiu)

Meninjau di ruangan komen, rata-rata menitipkan doa dan memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Putri. Tak kurang yang memuji Naqiu nampak seperti abang kepada anak-anaknya.

rozanajas85 mcm abang dgn kakak smbut besday adik2…mama papa nmpk muda…ape pun happy besday putri smoga mnjadi puteri solehah dunia akhirat🌷

daisy_12920 Wah! Putri ni copy paste papa dia la 😍Happy birthday girl ❤️❤️❤️

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Keluarga

 

Be the first to comment on "“Dah Besar anak, Manis mukanya. Nak Sama Tinggi Dengan Papa.” Naqiu Sambut Hari Lahir Anak Sulung, Raih Perhatian Ramai!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*