[EKSKLUSIF] Elly Mazlein Ded4h Momen Seb4k Bersama Suami Saat Tahu Diri H4mil

Spekulasi keh4milan Elly Mazlein sebelum ini terjawab apabila artis serba boleh itu mengesahkan dirinya kini sedang berbadan dua, namun tidak dinyatakan usia keh4milan.

Jika sebelum ini Elly atau lebih mesra dipanggil Kak Lina Pom Pom berselindung dan merahsiakan keh4milannya itu, kini tidak lagi apabila beliau berkongsi berita gembira itu bersama Geng Pagi Hot, Fizie, Mark Adam dan Riena Diana pada 7 April 2021 di konti Hot FM.

Kak Lina turut menceritakan momen seb4k beliau dan suami saat mengetahui dirinya h4mil ketika di temubual Geng Pagi Hot.

Lihat video di bawah ini :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

 

“Papa dah ready ke? Takpe perlahan-lahan kita tengok”

“Papa 2 line! Mama mengandung papa dan kami pun berpelvk4n sambil menangis”

“Alhamdulillah setelah lama kita usaha akhirnya kita dapat baby”

Rezeki anak adalah suatu rezeki yang sangat dinanti-nantikan oleh setiap pasangan yang sudah berkahwin, begitu juga dengan Kak Lina setelah mencuba bermacam-macam cara selama setahun untuk h4mil.

Dalam pada itu, Kak Lina turut memberitahu bahawa beliau akan melakukan satu sesi IG LIVE untuk berkongsi tips dan pengalaman yang dilalui sepanjang berusaha untuk h4mil, untuk sama-sama membantu pasangan di luar sana yang masih belum mempunyai cahaya mata.

Elly Mazlein h4mil anak kedua

Dalam masa yang sama, Kak Lina turut mengumumkan bahawa beliau akan mengundur diri dari dunia seni hiburan tidak lama lagi kerana mahu memberi sepenuh masa kepada keluarga tercinta.

Ikuti penjelasan Kak Lina :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

Kami di Hot FM mendoakan semoga segala urusan Kak Lina dan proses keh4milan dipermudahkan, semoga Kak Lina dan bayi berapa dalam keadaan yang sihat.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Hot FM

 

Be the first to comment on "[EKSKLUSIF] Elly Mazlein Ded4h Momen Seb4k Bersama Suami Saat Tahu Diri H4mil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*