“Buat ‘Review’ Tayang As3t..” – Peminat Sekolahkan Tiz Zaqyah

Pelakon Tiz Zaqyah menerima kec4man warganet gara-gara tidak menapis produk sebelum membuat ulasan (review).

Tiz menerusi Instagram (IG) miliknya membuat posting yang ditujukan untuk wanita mempunyai masalah payvdara dan punggvng.

Entri tersebut memuat naik video yang menunjukkan seorang wanita menari sehingga menampakkan sebahagian payud4ra.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen menegur dan memohon agar Tiz mencari duit sampingan dengan cara yang lain.

“@mat_jijan02: Tak faham dengan dunia akhir zaman ni, ada lagi yg berniaga tayang as3t sendiri.

“@_.mhdamirull: Z1na mata.

“@norhisham_69: Cari duit cara lain la dari buat review macam ni.

“@sh.rmro: Kes tak ada duit laa ni.

“@wne_awz_firshaz: Awak memang ada share ke dengan d0sa macam ini?

“@cempaka125: Adakah awak pun dibayar banyak untuk review produk ini? Yang buat awak rasa rugi tolak.

“@jue_2020: Orang sekarang ni mana kenal halal har4m yang penting perut kenyang! Bila hati dah hitam… Selalu-selalu dengar ceramah ustaz yang baik-baik. Insyallah jadi baik,” antara komen-komen yang ditinggalkan.

Walaubagaimanapun, ada segelintir peminat yang tidak percaya dan mendakwa akaun IG Tiz telah digod4m.

“@ila.mohdkasim: Tak mungkin @tiz.zaqyah mempromosi produk seperti ini. Akaun dia kena hack kot? Kesian dia.

“@lyne.zana: Tolonglah kata akaun Tiz ni kena hack. Saya mempunyai persepsi yang satu ini bahawa Tiz adalah wanita yang pintar dan berkelas. Iklan ini sangat bertentangan dengan apa yang saya fikirkan mengenai Tiz,” antara yang ditulis.

Sebelum ini, usahawan kontrov3rsi Safiey Illias dikr1tik selepas tidak menapis bahan sebelum dipromosikan di IG.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macam patung la dia ni… RAHSIA ASET MANTAP WANITA 😍 Tiz nak Share dekat akak-akak yg ada masalah payudara dan punggung : 💘Kurang mantap 💘Kecil 💘Mengeleber 💘Jatuh londeh 💘Kendur akibat bersalin Kesan perubahan seawal 3-7 hari boleh nampak. Pasti akak dapatkan vessa serum yang original di @vessa.hq Jommmm follow IG @vessa.hq @vessa.hq Untuk tengok testimoni hot-hot client yang dah berjaya setelah pakai vessa serum ini 😍

A post shared by 𝗧𝗜𝗭 𝗭𝗔𝗤𝗬𝗔𝗛 𝗥𝗔𝗭𝗔𝗞 (@tiz.zaqyah) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

sumber: Gempak

 

Be the first to comment on "“Buat ‘Review’ Tayang As3t..” – Peminat Sekolahkan Tiz Zaqyah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*