Salinan Lap0ran P0lis Isteri Asri Janggut Terseb4r. Isi Kandungan Buat Ramai Terkejut

PENIAGA burger kontr0versi, Mohd Asri Hamid, 42, atau Asri Janggut mencetuskan perdebatan hangat di media sosial apabila mendakwa kebanyakan p0lis dan tentera tidak menjaga solat.

Dakwaan itu yang dibuatnya itu tular di media sosial serta ramai netizen mengec4m kata-katanya itu.

Asri dalam video itu mendakwa kebanyakan yang menyertai p0lis dan tentera tidak menjaga solat.

“Hisap rokok, tak jaga sembahyang. Cuba tanya anggota p0lis, subuh sembahyang tak?

“Bila last (kali terakhir) bawa isteri sembahyang subuh?

“Pernah tak tanya anak apa itu syahadah? Bermakna sebenarnya segala kuncinya,” itu antara petikan terpacul daripada mulut Asri Janggut yang tular.

Ramai netizen menyifatkan pemilik perniagaan Hot Burger Malaysia itu melakukan sangkaan burvk terhadap pasukan keselamatan.

Kerana mulut badan binasa. Itulah perumpaan yang boleh diungkapkan kepada Asri Janggut.

Kata-kata beliau telah merobek hati kesemua pegawai p0lis di Malaysia. Katanya, berapa ramai pegawai p0lis yang menjaga solat?

Beliau juga mengeluarkan kenyataam bahawa ramai isteri dalam kalangan pegawai p0lis tidak di ajak solat subuh bersama-sama.

Laporan p0lis

foto dari FB Zuraini Kamal

Asri janggut pernah menamp4r, menen4dang isterinya dan mencvri duit milik iaterinya

laporan salinan seperti di bawah

Antara ciri2 orang tak solat..bertopengkan kopiah putih dan janggut 2 inci…

PADA 26/5/2012 JAM LEBIH KURANG 11.30 PAGI SEMASA SAYA BERADA DIPEJABAT NO 19A TAMAN KLEBANG UTAMA,IPOH, PERAK DATANG SUAMI SAYA NAMA MOHD ASRI BIN HAMID MEr4mp4s H/PHONE SAYA DAN MAR4H SAYA KERANA DIA TIDAK PUASHATI PIHAK SYARIKAT TIDAK MEMBENARKAN BELIAU MENGAMBIL WANG SESUKA HATI DAN SEKIRA NYA BELIAU MAHU MENGAMBIL WANG SYARIKAT DIA HENDAKLAH MENGIKUT PERTURAN KERANA SEBELUM INI SUAMI SAYA SELALU MENGAMBIL WANG TANPA MENGIKUT PERTURAN SYARIKAT WALAU PUN TELAH DILARANG BEBERAPA KALI DAN MENGELUARKAN KATA-KATA TIDAK BERASAS, SELEPAS ITU SUAMI SAYA MEMvKUL , MENEND4NG MENAMP4R , MELUD4H DAN MENOLAK SAYA DIHADAPAN ANAK SAYA .KEMUDIAN SUAMI SAYA MEMANGGIL 2 ORANG KERANI SAYA NAMA YASIMAH NT JAMIL DAN NUR ILYANI BT HALIM MASUK KEDALAM BILIK DAN SUAMI SAYA TERUS MAR4H SAYA HADAPAN MEREKA DAN KEMUDIAN DIA MEMUKOL SAYA LAGI DAN PEKERJA SAYA MENGHALANG SUAMI SAYA DARIPADA MEMUKOL SAYA, SUAMI SAYA JUGA CUBA MEMUKOL NUR ILYANI DAN SAYA TIDAK MEMBENARKAN SUAMI SAYA MEMUKOL PEKERJA SAYA DAN DALAM MASA YANG SAMA SUAMI SAYA TELAH MEROSAKAN PERALATAN PEJABAT ,MEMECAHKAN LAPTOP DAN DINDING PEJABAT TIDAK LAMA KEMUDAN 3 PEKERJA LELAKI MENGHALANG SUAMI SAYA DARI MEMUKOL SAYA, APABILA p0lis SAMPAI SUAMI SAYA ADA CERITA MENGENAI SYARIKAT DAN MENGENAI SAYA TETAPI SEMUA NYA TIDAK BENAR. KERANA TIDAK TAHAN DENGAN SIKAP SUAMI SAYA, SAYA DATANG BALAI BUAT LAPORAN p0lis. SAYA MENDAPAT CEDE3RA TELINGA SEBELAH KANAN KURANG PENDEGARAN, SAK1T DIKEPALA, SAK1IT-SAK1IT BADAN DAN MUKA.TUJUAN SAYA BUAT LAPORAN UNTUK MENGAMBIL TIDAKAN MAHKAMAH TERHADAP SUAMI SAYA KERANA MENCEROBOH DAN MENCEDERAKAN SAYA. INILAH LAPORAN SAYA.

SUMBER” https://bacadulu.babybiru.com/

Netizan dedah rekod lampau Asri

Sebelum ini  ada netizen di Facebook (FB) yang mengorek pula rekod lampau Asri Janggut termasuk mempunyai rekod jenay4h memukvl isterinya.

Pemilik akaun Nazirul Syahmi mendakwa Asri Janggut juga mempunyai rekod ugvtan jen4yah dan seleweng wang syarikat.

Bagi pemilik akaun Man Putat’s pula katanya: ‘Sebab itu jangan dipuji terlalu tinggi, sya1itan datang berbisik-bisik.’

Begitu juga komen pemilik akaun FB Harimau Putih Selatan: ‘kannn…dah jadi hero mula sembang kuat.’

Harian Metro cuba mendapatkan ulasan Asri Janggut, namun jawapannya menerusi WhatsApp memberitahu belum bersedia bertemu media.

“‘Bismillah..wassalam. Buat masa ini keadaan saya amat tertekan dengan apa yang berlaku. Buat masa ini saya belum bersedia bertemu dengan media,” katanya.

Difahamkan, jam 2 petang ini dia akan membuat kenyataan bersama Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) disiarkan secara langsung.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Musangviral.com via AppleHijau

Be the first to comment on "Salinan Lap0ran P0lis Isteri Asri Janggut Terseb4r. Isi Kandungan Buat Ramai Terkejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*