Jarang Tak Kena Kec4m, Tapi Lukisan Last Memang Buat Netizen Terkeejut

Pasangan selebriti, Ayda Jebat dan Nabil Mahir semakin menjadi perhatian warganet selepas mendedahkan hubungan cintanya dan ternyata, membuatkan mereka teruja juga apabila kedua-dua selebriti ini mengambil keputusan untuk mengikat tali pertunangan.

Penyanyi jelita itu turut membuatkan warganet terhibur dengan sikapnya yang ternyata seorang yang lucu apatah lagi, dia bersama tunang sejak kebelakangan ini sering menghasilkan video-video yang menjadi trend dilaman sosial.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pencuri hati 🦊🐨 Dah tengok aksi curik kete kat video sebelah ke belum? Apa lagi korang nak tengok dari kami? 🤪 #NabilMahir #AydaJebat #WuvvWaff #WuvvShow #MoneyHeist #NerfGun

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir) on

Salah satu yang menjadi trend juga, pengguna aplikasi Tiktok membuat cabaran pasangan dibelakang akan mencuba untuk meni1ru cara individu yang dihadapan melukis dengan mengikut gerak tangan.

Pasangan ini turut tidak terkecuali untuk menyahutnya bersama lalu berkongsikan rakaman video dilaman Instagram Nabil Mahir sehingga mencuit hati peminat dan pengikut.

“Rasanya boleh ke dapat drawing yang sama kalau camni? Siapa kat sini suka draw? Cause I like it too!” ujarnya menerusi perkongsian berkenaan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rasanya bole ke dapat drawing yang sama kalau camni? Siapa kat sini suka draw? Cause I like it too! 😁 #NabilMahir #AydaJebat #WuvvWaff #WuvvShow #doodlechallenge #doodling #tiktok

A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir) on

Video yang ditonton sebanyak lebih 200,000 kali itu turut menerima pelbagai reaksi peminat yang terhibur dengan pasangan sweet ini dan akui, video seperti itu lebih comel dihasilkan.

Dalam pada itu, peminat juga tidak menyangka pengacara tersebut turut pandai melukis setelah melihat hasilnya dalam video itu.

KOMEN NETIZEN :

Tak boleh dapat drawing yg sama abg nabil suka tengok per4ngai nakal2 korang berdua 😂

Nabil ni kturunan Pakistan ka

Tak boleh dapat drawing yg sama abg nabil suka tengok per4ngai nakal2 korang berdua 😂

Cantik nye lukisan Nabil yg last

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : HCL

 

Be the first to comment on "Jarang Tak Kena Kec4m, Tapi Lukisan Last Memang Buat Netizen Terkeejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*