“Cutenya Bon Bon” – Foto Hannah Delisha Dengan Kucingnya Telah Meraih Lebih 100 Ribu Likes Di Instagram

e-SSM Portal

Buat peminat kucing, pastinya mudah ‘jatuh hati’ apabila melihat haiwan yang satu ini. Bukan sahaja kerana ianya comel, malah disebabkan sifat yang manja dengan manusia membuatkan ramai yang menjadikannya haiwan peliharaan.

Ini yang terjadi apabila baru-baru ini foto Hannah Delisha dengan kucingnya yang gebu telah meraih perhatian ramai. Memang comel betul kucing milik pelakon cantik ini!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell me how can i not love this boy.

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha) on

Hannah Delisha yang berkongsikan fotonya bersama kucing diberi nama Bon Bon itu telah meraih lebih 100 ribu likes di Instagram milik pelakon ini. Di ruangan kapsyen Hannah Delisha turut menceritakan serba sedikit mengenai perihal Bon Bon.

Berikut adalah foto dan kisah yang dimuat naik oleh Hannah Delisha bersama kucingnya, Bon Bon di ruangan laman sosial miliknya itu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Bon Bon is so precious. Bila Hannah balik lewat Bon Bon will wait depan pintu dan akan bagi warm meowcome. 💗💗💗. I still remember masa Bon Bon start tinggal kat my house dulu. Hannah selalu risau about his health sebab orang kata indoor cats senang dapat urinary tract infection. But thank god, after pet shop recommend makanan ni, Hannah terus switch to IAMS Indoor cat food few years back. And now Hannah dah tak risau sebab Bon Bon nampak sihat dan happy je with IAMS Indoor food. Plus this cat food will help with hairball control, help Bon Bon maintain healthy weight tapi of course kena exercise sikit once in a while kan, also not forgetting Bon Bon never once kena urinary tract health problem. Yay!! #IAMSMY #DevelopedWithVets #MadeinAustralia

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha) on

Menerusi perkongsian lain nampaknya bukan seekor ini sahaja kucing milik Hannah Delisha. Ini antara perkongsian lain dari selebriti cantik ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Booboo nak tau how’s your PKP? Semua okay ke tuuu?❤️

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha) on

Apa-apa pun perkongsian foto Hannah Delisha dengan kucingnya ini telah meraih pujian ramai. Berikut antara kata-kata pujian yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Aiyo so precious”

 

“Auchh deduaa comell sungguh naaa”

 

“Lawanya kucing kak hanna nak pinjam heehehhe”

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Cutenya Bon Bon” – Foto Hannah Delisha Dengan Kucingnya Telah Meraih Lebih 100 Ribu Likes Di Instagram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*